1939

Защо Слави взриви коалицията, а Европа остана без хероин

Постът е на депутата Йордан Маджунков, избран от листата на "Продължаваме промяната" в Пловдив.  Роденият под тепетата парламентарист е програмист и специалист по криптовалути:

 
"Искам да споделя моята гледна точка, как и защо Слави Трифонов взриви коалицията, изненадвайки дори собствените си депутати и как остана Европа без хероин.

Основният производител на хероин в света е Афганистан (90%), прави се от мак. Основният консуматор на хероин са западните общества в Европа.

Хероинът минава по много различни пътища, но трите основни канала са Русия-Украйна, Турция-България и през Севeрна Африка. След началото на войната балканският канал през България и Турция стана изключително важен, тъй като е много по-трудно да прекарваш хероин през воюващи страни отколкото през една мирна граница.

По различни оценки в ЕС има около милион системни потребители на хероин. За Афганистан това е сериозна ниша от икономиката, според различи оценки е около 52% от БВП на страната (да, 52%, няма пропусната десетична запетая).

В последната година имаше редица опити на Българската държава да си върне контрола над Капитан Андреево и да прекъсне трафика и контрабандата. Имаше опити още по време на служебните правителства, но истинският пробив се случи през месец май 2022 благодарение на шефа на БАБХ – Даскалов – и зам. министъра на земеделието Христанов. Българската държава си върна частично контрола върху КПП Капитан Андреево с което на практика ограничи максимално трафика на наркотици към Европа.

Това е колосален удар срещу мафията, не само в България, а на международно ниво. Това естествено веднага поставя огромен натиск върху местната мафия да "оправи проблема". Затова бяха предлагани подкупи на мои колеги от Продължаваме Промяната, а, след като те ги отказаха, последваха и заплахи и т.н. Заплахите продължават и до ден днешен.
В предходни години от този канал мафията само в България е прибирала между 2 и 3 милиарда лева на година. От тези пари е имало за всички по веригата, включително и за държавници на най-високо ниво. От тези пари са се купували избори, търгувало се е с влияние и т.н.

Още през 2021г Осман Октай предупреди в интервю при Дремджиев, че именно задкулисието е овладяло Слави и са наредили половината от листите му. Не случайно, Слави за четвърти път саботира правителство на България.
Сега искам да обърна внимание на депутатите от ИТН, защото за мен те са нещо различно от Слави Трифонов, както аз не съм Кирил Петков или Асен Василев.

Народните представители в Продължаваме Промяната сме независими. Аз не съм подписвал празен лист с оставка, за да вляза в листата.
Подписах декларация за почтеност!

Дочувам, че подписването на оставки без дата е стандартна практика в други партии, за да може, когато някой не слуша партийния си лидер, лидерът да входира декларацията в Народното събрание и съответният непослушко да бъде отстранен. Вероятно същото нещо се прави и когато ставаш министър.

В Продължаваме Промяната това не е така и никога няма да бъде, поне докато аз съм част от тази партия. За доказателство мога да припомня оставката на Стефан Янев. Тогава Петков искаше да го отстрани от поста, но нямаше готова оставка, подписана от Янев. Подобни заготовки вероятно Слави има в нощното си шкафче с имената на неговите министри.

Тук стигаме и до депутатите на ИТН. Една част от депутатите на ИТН са съвестни хора, морални, които искат да направят нещо за бъдещето на България. Други, може би, имат задкулисни интереси или ги държат с компромати.

В едно обаче лично съм убеден, че когато Слави дръпна шалтера на коалицията, тези хора бяха изненадани. Аз го очаквах, те НЕ. За мен това показва две неща: първо, че депутати на ИТН не бяха част от процеса по взимане на това решение. Второ, че вероятно са ги подвели с информация.
Разбира се, с ИТН имахме и други търкания и проблеми, за които и от Продължаваме Промяната имаме вина. Все пак в една новосформираща се организация комуникационните проблеми са неизбежни.

Борбата за Капитан Андреево се превръща в борба за държавността. Все повече хора го осъзнават. Продължаваме Промяната е в пряка и брутална война с мафията, която очевидно печелехме с много.

Мафията Ами/Таки активизира поредния си инструмент - Слави. Трявва да се борим за всеки ден и час, защото това ще ни позволи да спрем и другите им потоци.
Благодаря ви, приятели!
#ПродължавамеПромяната"

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
10 коментара
Веселин ЕГН 7112136860

Веселин ЕГН 7112136860

13.06.2022 | 14:20

Слави Трифонов е глезеничето на турско-еврейска мафия,под чието робство сме. Самият Сали Трифонов няма много българска кръв. Слави Трифонов е от десетилетия във война с Българските Народна музика,Култура,Достойнство,Чест.Слави Трифонов престъпник педофил,който въвлече и продължава да въвлича непълнолетни Български девойки в сексуалните оргии на мафията! Слави Трифонов е позор и трябва да понесе най-сурова наказателна отговорност. Позор!

Отговори
7 1
Румен

Румен

13.06.2022 | 13:09

Трябва много воля и лбов към България за да се откъсните от този смовлюбен шоомен. Той семейство неможе да създаде камо ли партия да управлява.

Отговори
17 0
Само продажници

Само продажници

13.06.2022 | 12:43

Продажници за долари

Отговори
8 2
Пловдив

Пловдив

13.06.2022 | 12:16

Този е яко напушен с "последните доставки" от "канала на мафията"

Отговори
8 6
Само че не трябва

Само че не трябва

13.06.2022 | 12:10

Не трябва Европейския съюз да се управлява от фашисти и наркомани. Не трябва с натовско оръжие да се избиват източно-европейци. Не трябва да има санкции срещу европейците които дълбоко да ни бъркат във вече изпразнените джобове. Разбрахте ли не трябва!

Отговори
6 6
комунист

комунист

13.06.2022 | 11:47

Наивници! Сега преминават много повече камиони без физическа проверка сами го показаха.Трябват им такива наивни депутати за прикритие.Тоя си мисли, че мафията ще се остави на случайници в делата си.

Отговори
12 8
Проклети да са

Проклети да са

13.06.2022 | 12:55

Всички фашисти.

Отговори
5 2
Дошло е време - или НИЕ, или ТЕ!

Дошло е време - или НИЕ, или ТЕ!

13.06.2022 | 10:56

Няма място за шикалкавене и фалшива "неутралност"! Да живее ЕВРОПЕЙСКА и НАТОВСКА БЪЛГАРИЯ! Който опита да изкара България от НАТО и ЕС - проклет да е завинаги!

Отговори
19 14
Долно е време

Долно е време

13.06.2022 | 12:50

Да излизаме от фашиския ЕС и агресора НАТО убиващ европейците.

Отговори
5 10
БРАВО!

БРАВО!

13.06.2022 | 10:52

Много точно! Ще отвоюваме България от мафията!

Отговори
21 4

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?