71

Загадъчно! Мария Габриел за записите: Следобед ще ме чуете ВИДЕО

Важно е Изпълнителният комитет на ГЕРБ да знае моето мнение, заяви кандидатът за ротационен премиер на ГЕРБ-СДС 

 


На мен ми е много важно Изпълнителна комисия (ИК) да знаят моето мнение и моето виждане и това смятам да направя днес. Това заяви кандидатът за ротационен премиер на ГЕРБ-СДС Мария Габриел по повод оповестените от Радостин Василев записи от заседание на ПП.

“Винаги съм усмихната и не бива да се бъркат емоциите с твърдостта, принципността и прозрачността и принципи, които се спазват от начало до край”, каза Габриел и добави: “Сега няма да говоря. Следобеда ще ме чуете.”

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Нъл Така

Нъл Така

27.05.2023 | 21:06

След обед ша я чуете Сабахлянтъ е заета да разговаря със посолството Ко шъ прай

Отговори
0 2
По-добре е да има избори

По-добре е да има избори

27.05.2023 | 13:57

По-добре е да има избори на есен. Резултатът няма да е същият, както се опитват да ни убедят и едните, и другите, защото ще има по затворите и от двата лагера.

Отговори
7 2
По-добре да има избори

По-добре да има избори

27.05.2023 | 13:55

По-добре да има избори на есен. Резултатът няма да е същият, както се опитват да ни убедят и едните, и другите, защото ще има по затворите и от двата лагера.

Отговори
8 2
За съжаление

За съжаление

27.05.2023 | 13:54

За съжаление, ще се окаже, че Руди Гелът е най-последователен и най мъж от всички. И новите, и статуквото взеха да се притесняват за имунитетите си. Ако не си бъркал в кацата, какъв ти е проблемът?! Явно, от 240 мецани, само Руди се отказа сам от имунитета си.

Отговори
5 3
Алоооо,да не си “на кристали” или бръкнал(а) в контакта-Руди Гела най-

Алоооо,да не си “на кристали” или бръкнал(а) в контакта-Руди Гела най-

28.05.2023 | 11:02

Мъж от всички и най-последователен???!!!W.T.F??!Най-последователен е единствено в краденето и предателствата.Предателят си е винаги предател!!Руди е завършен к€ретен,подкупен,продажен,подъл и психически льольо!Радев го усети какво куку е и го обработи набързо с”Майстора”,нави му шушоните да разтури седянката и да гръмне демокрацията.Тоя ще си понесе всички законни последици от престъпленията му,само за кражбите му като министър е подсъдим и клиент на икономическа полиция и прокуратура,а за национално предателство не ми се мисли какво го чака..И все още се намират овце като тоя коментиращ да драскат небивалици..!!!Народеее,с лоботомия ли си?!Рестартирайте си мозъците,бе хора!Елате на себе си!

Отговори
1 0
656

656

27.05.2023 | 13:47

След такава гавра какво да те чуваме, ако беше нормална вече да си се отказала от тези престъпници подлоги на козяк

Отговори
9 1
Един добронамерен съвет

Един добронамерен съвет

27.05.2023 | 13:23

Отиди си в Брюксел, моме.Тук не е за теб.

Отговори
12 2

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?