71

Ваня Григорова проговори за "Трети март": Отива ли в партията на Радев?

Общинският съветник Ваня Григорова, която бе кандидат на БСП за кмет на София, проговори за отношенията си с Румен Радев и разкри отива ли в негова партия.

Единственият ми досег с инициативата "Трети март" е това, че аз я подписах заради искане за провеждане на референдум за това 3 март да остане национален празник, коментира Григорова. Повод бе информацията, че "Трети март" има потенциала да се превърне в партията на президента Румен Радев.

"Не съм водила разговори по тази тема с президента или някой от неговото обкръжение, дори не съм сигурна дали партията наистина ще се случи. През последните няколко години няколкократно имаше такива податки за това, че г-н Радев ще прави някакъв политически проект, и досега това не се случи.

Аз се опасявам, че инерцията вече започва да се губи от негова страна", коментира Григорова, цитирана от "Фокус".

На въпрос дали все пак би се отзовала, ако бъде поканена да участва в бъдещата президентска партия, тя заяви: "Ако някой ме покани, разбира се, че ще го изслушам, но ако по някакъв начин приоритетите ни се разминават, а към момента аз виждам това, опасявам се, че няма как да се хвърля в нещо, което не е моето. Към момента такива разговори не са водени".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
дрън дрън че пляс!

дрън дрън че пляс!

20.12.2023 | 19:30

Не знам кой какво дрънка и дали това е плод на личната му Шизофрения! Но Ако някой иска да прави нещо ... Той сам Ще го Обяви! Нека драскачите да слезнат на земята и се заемат с истинска Журналистика.

Отговори
0 0
Там и е мястото!

Там и е мястото!

19.12.2023 | 09:26

На откровените простаци-фашаги-русороби в иZZраждане, по-интелигентните - при Рундя!

Отговори
13 4

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?