4020

Ваня Григорова: ПП-ДБ-СС спечелиха на косъм и с този косъм искат да превземат всичко

Вяра Тодева изпълни партийното назначение на ПП-ДБ и няма да постигне нищо, освен да забави с две седмици работата на Столичния общински съвет. Така общинският съветник от групата на БСП Ваня Григорова коментира върнатото от областния управител на София решение за състава на комисиите в СОС и избора заместник-председатели.

ПП-ДБ-СС искаха да вземат най-големите комисии. Те спечелиха на косъм и с този косъм искат да превземат всичко, заяви Григорова и припомни, че във всяка една комисия те имат най-много общински съветници.

Григорова обвини лидера на националната левица – Корнелия Нинова, в работа срещу столичните социалисти на местните избори.

Григорова, която оглави комисията по здравеопазване и социални въпроси в СОС, каза, че предпочитала транспорта, но такова било договорено в групата на левицата.

Запитана дали има компетенция в сферата на здравеопазването, Григорова попита: Дали всички министър-председател има компетенция в здравеопазването, в социалната политика.

Столична община е отдала всички социални грижи на неправителствени организации. Това е изключително лошо, защото тези организации до голяма степен са безконтролни, каза Григорова пред bTV и даде заявка да се бори срещу това.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
Красимира

Красимира

25.02.2024 | 14:40

Няма как да не се съглася с Григорова тук. Те така и властта я спечелиха на косъм. Даже не я спечели, а бяха втори на изборите, но най-нагло извиваха ръцете на ГЕРБ те да управляват. Явно си живеят в някаква тяхна вселена и смятат, че всичко им е позволени и им принадлежи.

Отговори
0 0
Филип

Филип

21.02.2024 | 00:07

Много им се иска на ДБ да си играят и на кметове, ама са им слаби картите нещо

Отговори
0 0
Браво,Ванче,троши ги,право куме в очи!Не че нещо им пука на дебелокожи

Браво,Ванче,троши ги,право куме в очи!Не че нещо им пука на дебелокожи

20.02.2024 | 11:25

Дебелокожите хипопотами,ама поне да блеснат с далаверите им!

Отговори
1 0
Росен

Росен

19.02.2024 | 21:33

Доста са нагли, не може да се отрече

Отговори
2 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?