49

Тошко Йорданов: ПП нямат 121 гласа, няма и да имат

Официална писмена покана от „Продължаваме промяната” не сме получавали. Но дори и да бяха изпратили вчера, щеше да е много закъсняла. Това заяви пред журналисти Тошко Йорданов в кулоарите на парламента по повод преговорите за съставяне на кабинет с министър-председател Асен Василев и липсата на 121 гласа, която да гарантира неговата реализация.

По думите му от ПП продължават да търсят депутати от ПГ на ИТН за подкрепа на правителство в рамките на този парламент. „Продължават да нямат 121 гласа и ще продължат да нямат”, категоричен е той.

Йорданов смята, че избори по време на криза не са по-добрата опция, но подчерта, че мандатоносителят трябваше да изпрати покани до партиите, които са им коалиционни партньори, включително и до ИТН и да проведат нормален разговор.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
И още мърдат Бе

И още мърдат Бе

08.07.2022 | 18:07

И пак чифутската пасмина шъ въ цепим яко Яко Яко Яко И този път през гушите ви надути като на Мисури Чичко Хитлер ще ви се види детска градина Мамицата ви чифутска нагла

Отговори
0 4
Да,!

Да,!

08.07.2022 | 17:02

Тошко, избори, крив макарон!

Отговори
6 1
Лола

Лола

08.07.2022 | 16:20

ТотЕЕ, вие па няма да имате и два гласа, блещак такъв

Отговори
8 1
възмутен

възмутен

08.07.2022 | 14:58

Ей, голяма радост, голямо чудо. За какво изобщо Ви избираме, след като разсъждавате, като децата от детска градина " Червената шапчица". Едно момиченце казва на едно момченце: - A пък аз, с теб няма да си играя. Депутатите са със същия детски ъкъл. Мен да не би началника да ме пита искаш ли да работиш с тоя колега или с онзи? Това да не е концерт по желание. Щом, депутатите се тупат в гърдите че, суверенът ги е избрал трябва с всички да работят за благото на народа. А, не само, с които те си пожелаят. Не проумяват че, като си прават мръсно един на друг сами се самонаказват. А, народът продължава неуморно да опъва каиша. Срамота, господа народни представители!

Отговори
8 1
АНТИЧАЛГАР

АНТИЧАЛГАР

08.07.2022 | 14:19

тошку НИСКОСТЕБЛЕНИЯ от ямболските села от другата седмица няма да има нито ЕДИН дупетат и ще гледа парламента само по телевизора.

Отговори
11 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?