4232

Тодоров и Грънчарова: Не сме подходящи за премиери, половинките ни от месец не спят

Ние не сме най-подготвените хора за тази позиция

Ние сме финансисти. И сега трябва да присъстваме по силата на позициите, които заемаме.

Това заяви зам.-председателят на Сметната палата Тошко Тодоров, който заедно със колегата си Горица Грънчарова-Кожарева разговаряха с президента в качеството им на възможни служебни премиери.

Решението е на президента, заяви от своя страна Грънчарова.

Ние не сме най-подходящите хора за тази позиция. Повярвайте съпругата ми вече месец не спи, предполагам и съпругът на г-жа Грънчарова. Молим ви, съжалете ни, хора сме, апелира още зам.-председателят на Сметната палата към медиите, които чакаха да научат повече информация за срещата с Румен Радев, цитира dariknews.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
Свободен сте!

Свободен сте!

29.03.2024 | 20:24

Голям мъж, а с мише сърце!

Отговори
8 1
Да си стои при жената,горкия!

Да си стои при жената,горкия!

29.03.2024 | 20:31

По-лесно е да взимаш държавната пара на вечния трон.Сакън да не се узориш малко.Не го щем.Друга мишка на мястото на Денков не ни трябва,от трън,та на глог!

Отговори
5 7
Свободен сте!

Свободен сте!

29.03.2024 | 20:50

Само че се оказа, че за разлика от този, Денков е с ЛЪВСКО СЪРЦЕ!

Отговори
6 2
Денков

Денков

29.03.2024 | 21:03

Плъх с лъвско сърце и насрани гащи.

Отговори
3 5
Айде бе,не думай!Кое му е “лъвското сърце”?!Че е платен продажен родоо

Айде бе,не думай!Кое му е “лъвското сърце”?!Че е платен продажен родоо

29.03.2024 | 21:32

Родоотстъпник,американска подлога?!Че е фалшив “Академик”,а както се оказа не само,ами и фалшив “ Доктор на науките” с докторантура,копи-пейст ползвана тази от докторантурата на жена му и платената академична титла с изнудвания и спекулации в БАН,докато беше министър на МОН?!Че за всяко свое решение притичва до Американското посолство да донася и предава какви решения да се вземат и долен техен слуга?!Че е национален предател и абсолютно умишлено 3г и половина обезкървяват България с всичките им кражби с Асен Василев и спекулации с държавни и военни активи,все едно са им бащиния,по заповед на Мертен?!Или че имаше наглостта да каже в президентската институция,че:”За СЪЖАЛЕНИЕ БЪЛГАРИЯ и гражданите й сега трябва да гласуват и ТЕ да определят какво ще бъде правителството в България”????!!!!Такъв потрес и официално признаване на “Премиер” за разбиранията му и представите му за правителство,не е “лъвско” ,ами поведение на самозабравил се плазмодий-амеба,преял с власт и спекулации и забравил изобщо каква му е ролята на поста,който завладя с наглите фалшификации на ПП на изборите с флашки и машинки и налагания откровен политически рекет от ПП.Да тръгнеш на черното да казваш бяло си е типично само ваш нагъл стил,ПП-тролче.Оляйте се и мяра нямате в наглостта и лъжите си!

Отговори
3 7

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?