71

Терзиев с предложение към Борисов насред погрома в София

Кметът подаде ръка на лидера на ГЕРБ въпреки заявката на Борис Бонев, че ще търсят подкрепа за мнозинство в СОС от всички партии, но без ГЕРБ

 

Докато София се тресеше от уличните безредици, кметът Васил Терзиев е изпратил официално писмо до лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Той иска среща, на която да обсъдят приоритетни политики и проекти за развитие на София. Това съобщи пиарът на ГЕРБ Никола Николов.

"Ще търсим подкрепа за мнозинство в СОС от всички партии, но без ГЕРБ!" Помните ли тази клетва на напористия комсомолец с блеснал поглед Борис Бонев? Да, ама не, както казваше големия Петко Бочаров! Докато София гори и водни оръдия пръскат срещу софиянци, Васко Терзиев тихомълком и по тъмни доби покани ГЕРБ на среща. Поканата беше получена по имейл в разгара на сблъсъците в София в 19:21 часа", съобщи Николов, пише standartnews.com.

Той отбелязва, че Васил Терзиев е изпратил лична покана до Бойко Борисов за среща, на която да обсъдят приоритетни политики и проекти за развитие на София.

"Но това не е всичко. В поканата си Терзиев предлага на Борисов и ГЕРБ да обсъдят конкретни политики и проекти, заложени в предизборната програма на ГЕРБ! Правилно сте прочели - в предизборната програма на ГЕРБ! Освен това Терзиев предлага на Борисов и ГЕРБ да посочат конкретни проекти, които да бъдат финансирани с бюджета на София за 2024 г.", съобщава още Никола Николов и подчертава:

"Чета и не вярвам на очите си!? Чудя се и дали Борис Бонев знае за тази покана и дали и той ще бъде на предложената от кмета на “Промяната” среща. Ще разберем съвсем скоро, защото крайният срок Бойко Борисов и ГЕРБ да отговорят на поканата на Васил Терзиев е утре до 15:00 часа."

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
бунт.....

бунт.....

17.11.2023 | 09:18

супер супер супер.....

Отговори
9 4
бунт.....

бунт.....

17.11.2023 | 09:18

събухте ли гащите още преди да са ви поискали....онождането.... какъв кеф и отврат от политици лъжци...нека ви овце бългаски...избиращи тези пастири....

Отговори
11 3

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?