49

Теменужка Петкова за "Магнитски": Владислав Горанов е невинен

"Убедена съм, че Владислав Горанов е невинен и той ще докаже своята невинност в следващите месеци", коментира във връзка с новия списък "Магнитски" пред БНТ Теменужка Петкова.

По думите ѝ, когато има подобни твърдения, трябва да бъдат подкрепени с много сериозни доказателства.

"Компетентните органи ще свършат своята работа", допълни Теменужка Петкова.

Тя подчерта, че няма обяснения защо хора, свързани с АЕЦ "Козлодуй", са в списъка "Магнитски".

"Докато аз съм била министър на енергетиката, до мен не са достигали сигнали или данни за нарушения", отбеляза Теменужка Петкова. Тя поясни, че диверсификацията на свежо ядрено гориво е факт.

Според нея трябва да бъде извършена съдебна реформа, но такава съобразена с Конституцията. Това трябва да е първото нещо, което трябва да бъде направено в следващото Народно събрание", добави Теменужка Петкова.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Айше

Айше

12.02.2023 | 14:51

Невинен ама боклюк

Отговори
1 1
Arch.

Arch.

12.02.2023 | 13:23

Гешев ще го изпере като Тотю.

Отговори
3 1
казах

казах

12.02.2023 | 11:37

Около боко тиквата става все по-горещо. След авера му Пеевски и горанов се чудя след пачките и кюлчетата, как най-личната мутра на републиката още не е във въпросния списък. Нещо не ми се връзва. Горанов крал, а боко целия в бяло. Теменужка и земеделската министърка на герб танева качествено са бъркали в меда и затова скачат в защита на корумпето горанов. Ако хамериканците наистина ги е еня за върховенството на закона в България да не мълчат за мутрата от банкя и доган. Но те са им необходими за защита на собствените им интереси в България, които нямат нищо общо с българския държавен и национален интерес.

Отговори
7 1
Невинен

Невинен

12.02.2023 | 10:57

Само е работил да се пълни чекмеджето.

Отговори
10 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?