46

Свиленски: Очакваме най-големите удари от президента, такива нямаше и при Борисов

Очакваме най-големите удари да ги получим от президента. Такива удари нямаше по времето на Борисов и това ни учудва. Иначе напрежение няма как да има, молбата ни е да не се занимава с БСП през следващите два месеца, заяви Георги Свиленски от БСП на пресконференция в централата на партията.

"Основният ангажимент на служебния кабинет е да провежда изборите, съветвам ги да видят дали няма проблем с машините, да видят договорите. Вместо да се занимават с това, което им е вменила Конституцията, те се занимават с реваншизъм към един от участниците в изборите", продължи Свиленски.

По думите му, държавата не е в някаква нестабилност, в каквато се опитват от президентската институция да внушават на българското общество.

Свиленски съобщи, че в първия ден след встъпването в длъжност на служебния кабинет е уволнен от НКЖИ заместник-изпълнителен директор на дружеството, който е член на левицата.

"Как точно с уволнението на директор на НКЖИ ще възстановяват стабилността в държавата", попита Свиленски, цитиран от БГНЕС. 

"Тези хора започват с реваншизъм към членове на БСП. Няма да позволим успехите да бъдат неглижирани само и само БСП да бъде използвана и да отиде на изборите с някакво петно, особено от президентството, подчерта Георги Свиленски, добавяйки, че левицата е дала всичко от себе си Румен Радев да влезе на "Дондуков" 2.

От брифинга на "Позитано" 20 стана ясно, че в петък Националният съвет на БСП ще даде старт на предизборната кампания. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
БСП да спре да плюе по президента, защото

БСП да спре да плюе по президента, защото

03.08.2022 | 17:32

за разлика от тях той е избран пряко от хората

Отговори
3 1
лицемер

лицемер

03.08.2022 | 15:28

преди година същия молеше да се разследват предишните управляващи , сега същия моли да не се разследват бившите управляващи.....

Отговори
8 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

03.08.2022 | 15:23

РАДЕВ не ОБИЧА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

Отговори
4 3
Свиленски

Свиленски

03.08.2022 | 15:22

И жената се принудих да му дам, само и само да къндише но, къндисване няма.

Отговори
9 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?