2374

Стефан Янев: Измамници спекулират с името ми и събират пари за партийните листите

Лидерът на „Български възход“ Стефан Янев съобщи, че лица, представящи се за упълномощени от него, привличат хора за листите на партията за предстоящите избори.

„Обезпокояващо е, че в някои от случаите са поставяни определени условия, в това число и финансови“, посочва Янев в своя позиция.

Поради тази причина 8 души ще бъдат оторизирани да изграждат партийните структури в страната, уточняват от политическата сила.

„Категорично смятам, че това са абсолютно недостойни, нечисти и провокативни деяния, целящи да дискредитират и омърсят нашите стремежи да имаме България такава, за каквато всички мечтаем. Небезизвестна е максимата, че „политиката е мръсна работа“, но тя става такава, когато в нея влязат нечистоплътни, „мръсни“ хора“, допълва Янев.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Гери Йорданова

Гери Йорданова

04.08.2022 | 14:45

Ще гласувам с двете си ръце за Стефан Янев , защото той доказа , че е истински българин и , че го боли за българите и българщината !

Отговори
0 2
Богдан Попов

Богдан Попов

04.08.2022 | 14:43

Ами Ти бе продажник западолизец защо не сё скриеш някьде да те не виждам повече. Кой Ти даже образуването? Кьде стана офицер? Отиде в Щатите и сё превьрна в западолизец.

Отговори
2 1
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

04.08.2022 | 13:51

има много шарани балами и такива които хвърлят пари през тераците на АЛО измамниците

Отговори
4 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?