49

Стана страшно! Манол Пейков одран при сбиване в парламента, счупил очилата на колега

Депутатът от ПП Манол Пейков се оплака, че е бил одран по време на сбиване в парламента тази сутрин.

Нямам намерение да търпя подобни провокации от тази парламентарна група на трибуната. Всеки път, когато някой се опитва да срами България, ще реагираме твърдо и безкомпромисно. Това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов на брифинг в парламента заради физическата саморазправа в пленарна зала. 

За лидера на "Възраждане" сме видели "позорна сцена от Позорна Партия - ПП. Партията на позора, на предателството, на посолството, на простащината. Няма да търпим тази простащина. Излизат хора които не четат декларации, а говорят мръсотии", ядоса се Костадин Костадинов.

"Наричали са ни крайни, но не сме си позволявали от парламентарната трибуна да отправяме лични персонални обиди. Никога", продължи Костадинов.

"Това същество се казва Манол Пейков. И другото подобно, в момента, в който станат и излязат от трибуната, ще ги сваляме веднага", закани се той. "Няма да допуснем тези хора да излязат на парламентарната трибуна. Излязат ли те, излизаме и ние", закани се Костадинов.

"Няма да допуснем тези хора да излязат на трибуната. Те се делигитимираха. Трябва да лежат в затвора. Това поведение трябва да бъде спряно. Когато по-умият отстъпва, управлява по-простият. Единственият вариант са нови избори, за да може тези, които разказват мръсни вицове от трибуната, да говорят пред избирателите си", допълни той и даде думата на депутатът Вешев, който влезе в пряк сблъсък с Манол Пейков от ПП.

"Онзи рошавият господин се пресегна към главата ми, взе ми очилата. Умишлено се пресегна. Свали ги от главата ми, стигна ги и ги счупи. Не съм му направил нищо, просто бях близо до него", обясни Веселин Вешев. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
26 коментара
Пловдивчанин

Пловдивчанин

01.06.2023 | 17:24

Браво Маноле! Тая ГНЯЗ трябва да и се даде ОТПОР СЕГА, после ще е късно!

Отговори
1 3
Невъзпитан

Невъзпитан

01.06.2023 | 15:55

Манолчо , кюфте грозно , не те ли е срам ?!

Отговори
4 2
Невъзпитан

Невъзпитан

01.06.2023 | 15:54

Манолчо, кюфте грозно , не те ли е срам ?!

Отговори
3 2
Тлъстият мъж на годината, ДБ издателя:  мемоарите на другаря Костов,

Тлъстият мъж на годината, ДБ издателя: мемоарите на другаря Костов,

01.06.2023 | 14:54

Времеубежището на Букъра Гочето от Ямбол, къде му е меча за мъж на годината, да го развее на трибуната?

Отговори
4 2
Започваме да приличаме на Северна Македония по простотия и невежество!

Започваме да приличаме на Северна Македония по простотия и невежество!

01.06.2023 | 12:43

Резил за всичките участвали в скандала примати-и едните,и другите!За следващото заседание на НС,освен с живо включване,да се осигурят и пуканки ,и кола(бира)за сеира и да идат на работа дЕпУтЕтата директно с боксови ръкавици,поне да внесем някакъв стил в тая борба свободен стил.Манол поне да се изкъпе и среше,поне за работа или побой(каквито са му изявите напоследък,ама явно все са му такива-запазен free still),че като лъсне пак по мохер отдолу,гледката е ужасяваща!Ей сега ги разбирам ония в Чечня,дето нахлуха в парламента с автоматите и всичко приключи за няма и две минути и настана тишина и спокойствие.И рестартираха цялата държава!Аман от простаци повсеместно,за горе там в НС-е недопустимо!!!На тия не бих си поверил и кучето да ми гледат за час,камо ли-да ми създават законност,редят държава и правителство!С простотията от ПростоКиро се почна,за 2г пълна разруха и все шибеци,костюмирани ги навряха в НС,където не им е мястото,ама ХИЧ!!

Отговори
9 4
Мх…

Мх…

01.06.2023 | 11:29

Недей да крадеш имена, ами иди се бий като възрожденец!

Отговори
2 1
Хм...

Хм...

01.06.2023 | 11:15

Чети прости тpoле.Пак ли ти ,copocoиден идиoтe.

Отговори
4 11
552к52,

552к52,

01.06.2023 | 11:14

На този Манол Му липсва толкова много, че е срам за БГ парламента. Не че другите стават ...

Отговори
19 14
Kaлоян

Kaлоян

01.06.2023 | 11:11

трoлски.Кажи нещо за кражбите на Пpocтокиро и Педалkokopчо.

Отговори
8 9
Хм…

Хм…

01.06.2023 | 11:07

Чета заглавието и още преди да стигна до статията, вече знам - пак Възраждане. И що забраниха на Слави “Няма такъв народ”, а разрешиха да се позори българската история с това присвоено име? Какво “възраждане”, това си е Третия свят, там е така. Не че ми е жал за оскубания Манол, де.

Отговори
13 8

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?