71

Смях в залата: Шпионин зад фикуса подслушва Борисов. Кой е агентът на ПП? КОЛАЖИ

Мрежата завря от зевзешки коментари и колажи, а Настимир Ананиев се сдоби с прякора Криптомир

 

Шпионин зад фикуса дебне Бойко Борисов и подслушва какво говори лидерът на ГЕРБ пред журналисти.

Кадърът на БЛИЦ обиколи за секунди мрежата и предизвика лавина от зевзешки коментари и колажи. Фотосът веднага бе наречен шпионски, още повече, че агентът на „Промяната” хвърля ухо, докато Борисов съобщава кои двама души няма да допусне да станат служебни премиери.

Оказа се, че депутатът под прикритие е Настимир Ананиев от „Продължаваме промяната”. Народният представител се е „дегизирал“ зад високо цвете и слуша изказването на Борисов, мислейки си, че е останал инкогнито.

Снимката отприщи народното творчество и Ананиев вече се сдоби с името Криптомир.

„При такива умения в шпионажа и дегизировката, не само на Бойко, но и на Путин му е спукана работата. Ето я реформата в службите!“ – написа Михаил Кръстев.

„Пссс… Бойко, моля те“ – е друга шега, която се споделя онлайн, а причина е изказване на Борисов от сряда.

 

 

 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
11 коментара
Таласъмите

Таласъмите

29.03.2024 | 16:56

Таласъмите на България!

Отговори
2 0
Гюрга

Гюрга

29.03.2024 | 12:09

Много криминалета са чели всички! Абе Боко Шарлатанина не говори някому на ухото, та да го "подслушват"! Стига сте му вдигали рейтинга на тази мутра!

Отговори
6 2
Димитър Благоев-дядото

Димитър Благоев-дядото

29.03.2024 | 10:50

Всички са маскари и педери бивши ченгета грабят робите и се "таковат" за жълти стотинки

Отговори
4 5
Но Прасето има интерес да напише ВСИЧКИ!

Но Прасето има интерес да напише ВСИЧКИ!

29.03.2024 | 11:17

Не всички, не всички!

Отговори
5 0
ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

29.03.2024 | 10:45

Обществото трябва да разбере защо България даде възможност на Русия да стартира войната в Украйна. България обслужи геополитическият интерес на Путин и на Русия, заявиха депутати от „Продължаваме промяната-Демократична България“ на брифинг в парламента, предаде репортер на БГНЕС. Днес депутатите Венко Сабрутев, Мартин Димитров и Ивайло Мирчев, внесоха в 49-ото Народно събрание проект на решение за създаване на временна комисия, която да разследва фактите и обстоятелствата за изчезналата пътна карта, която в последствие беше намерена в мейлите на руски депутати, както и всички факти и обстоятелства за изграждането на Tурски поток. Венко Сабрутев подчерта, че проектът Турски поток, с който лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се гордеел е символ на корупцията в България.

Отговори
12 6
ХараКиро-тролът трескаво заработва “кинти”-упорито пласира тъ’пата опо

ХараКиро-тролът трескаво заработва “кинти”-упорито пласира тъ’пата опо

29.03.2024 | 11:19

Опорка предизборно на ПП за “Балкански поток”.Отговорът ГЕРБ го даде светкавично на живо с пресконференция от кулоарите и ги разби на пух и прах за секунди.Линк към изказването им има в пост,публикуван тук на долната статия.Смешниии,прозрачни и безпомощни от тези за плюене!

Отговори
5 8
Любопитко

Любопитко

29.03.2024 | 12:18

Кого ще разбиват ОПГ ГРОБ? Че парите за тръбата са от бюджета, от нашия джоб! Същата тръба щеше да мине, построена от руснаците за Южен поток и щеше да има отклонения и за България, щяхме да получаваме и пари за транзитирането. Но Боко Шаарлатанина отказа - така му наредили началниците. А след това... Ако има истинско разследване на това строителство, свят ще ни се завие! Това са 4 МИЛИАРДА грешни пари. А колко са откраднати /по традиция/ ??????????? Та кой е разбития - май "простия" народ го отнесе - както винаги при управленито на Мафията!

Отговори
5 1
Супер грешни са ти опорните-“Балкански поток”,а не както вие го нарича

Супер грешни са ти опорните-“Балкански поток”,а не както вие го нарича

29.03.2024 | 22:38

Наричате “Турски” струва и до 23г с поддръжката и разходите общо 2,6 милиарда,а не 4,г-н платен трол на Пе(Д)Перугите!В същото време само досега за 23г има приход от 1,7 милиарда за България.Когато Асен Василев сложи ставка 20лв/мегаватчас за руския газ,беше прекрасен “ потока”,сега ви е крив,защото нямате антитези в какво да обвините ГЕРБ за собствените си кражби през последните 3г и 1/2.Бедни на опорки и лъжи,използване на НС за предизборни агитации,хвърлихте пак и Лена,предрешена като гейша(поне си издава древната професия) да ви лиже и маже пак лъжите и да моли предизборно да ви дадат повече депутати(т.е. Гласове),толкова сте долни,лъжливи,прозрачни,нагли и нахални,че целият народ е погнусен от вас,Продължаваме Престъпленията!!!Отекохте в канала,колкото и да плюете и лъжете!

Отговори
1 0
Руди ГЕЛА

Руди ГЕЛА

29.03.2024 | 10:40

Това е ПУБЛИЧНО МЯСТО, дали е ПРЕД фикуса, или ЗАД ФИКУСА - няма никакво значение! Шпионин и мерзавец беше Руди Гела - подслушвал на затворено за медиите събитие!

Отговори
29 4
То добре,че беше той,цяла България да разбере пъкления план за национа

То добре,че беше той,цяла България да разбере пъкления план за национа

29.03.2024 | 11:14

Национални кражби и предателства на престъпниците ПеП(Д)деругите!Няма ненаказано добро!

Отговори
7 8
Гюрга

Гюрга

29.03.2024 | 14:03

От ОПГ ГРОБ по-големи крадци едва ли е имало и едва ли ще има! То не бяха кюлчета и пачки, то не бяха суджуци и Жипки, то не бе Барцелона и зайчарник с асансяор, то не бяха апартаменти с персонални асансьори, тръбата за турския паток, тръбата за "спасяване" на безводието в Перник, кражби от неизвършени ремонти на язовири, засирането на ПАВЕЦ Чаира, милиони дадени авансово за магистрали и неоткрити... Кражби, кражби, кражби... А Кьовеши отишла да лови някой си за джобни пари! Смях, госпожа - л@йно в коридора...

Отговори
1 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?