49

След атентата срещу Гешев: Гълъб Донев събира шефовете на службите

Премиерът Гълъб Донев ще събере утре на съвещание шефовете на службите след атентата срещу главния прокурор Иван Гешев тази сутрин на пътя София-Самоков. Това съобщи главният-секретар на МВР гл. комисар Петър Тодоров.

„Вдигнати са всички сили, които са необходими за провеждане на мероприятията по изясняване на случая. На място има представители на ГДНП, директорът на Националната полиция главен комисар Илков, представители на Жандармерията, ГДБОП. Формиран е щаб, министър Демерджиев е в постоянен контакт с всички служби и е информиран за развитието на действията, които предприемаме. Формиран е щаб с всички служби на МВР, които имат отношение по случая, както и представители на НСО и ДАНС”, обясни Петър Тодоров.

„В утрешния ден министър-председателят Гълъб Донев провежда съвещание в МС, в което ще участва както министър Демерджиев, така и представители на службите на МВР – ГДБОП, ГДНП, Жандармерия, НСО, ДАНС, Прокуратурата. Информацията ще бъде обобщена и ще се предприемат действия. Оттук нататък ще изпълняваме всички действия, които прокуратурата ще дава по случа”, каза Тодоров.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?