71

Слави Трифонов: С голи гърди "Промяната" брани имунитета на Борисов

Бойко Борисов отказва да си даде имунитета, а ПП го бранят с голи гърди. Изглежда сюрреалистично, но е факт.

Това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в своя фейсбук профил.

По думите му цялата концепция за създаването на политическа партия "Продължаваме промяната" е  била “анти-Бойко Борисов”.

"За това и Кирил Петков го арестува незаконно и против правилата. А сега Бойко Борисов и Кирил Петков са се събрали в една стаичка в Парламента и се чудят как да се прегърнат, без да се срамуват от собствените си избиратели. И как не разбират, че собствените им избиратели вече се срамуват от тях. Само предполагам", написа още Трифонов в своя пост.

"Аз не съм техен избирател, но мисля така, защото моралът е един и същ за всички избиратели. А иначе, моето мнение е, че Бойко Борисов трябва веднага да си даде имунитета", заяви лидерът на ИТН и подчерта, че ако човек е невинен, няма от какво да се страхува. 


"Вярваме в истинското правосъдие, но то не трябва да е бухалка", така коментира съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков, който вчера се включи в протест пред президентството срещу Румен Радев, поискания от прокуратурата имунитет на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Истинската гаранция на демокрацията сте вие. Хората, които се опитват да върнат старите системи, които правят компромати, губят историческото си време. Няколко стотин българи казват, че България ще бъде нормална държава", заяви още Кирил Петков. Той бе посрещнат с ръкопляскания въпреки скандалните записи на ПП от последните дни. С него бе и съпругата му Линда.

Във вторник Софийска градска прокуратура призова главния прокурор Иван Гешев да поиска от Народното събрание снемането на имунитета на бившия премиер и депутат в 49-ия парламент Бойко Борисов.

Причината е разследването, по-популярно като "Барселонагейт", по което имало събрани доказателства за пране на пари от страна на Борисов. От тях можело да се стигне до извода, че бившият министър-председател е предоставил на трети лица, придобити в резултат на извършено престъпление, средства за закупуването и наемането на недвижими имоти в чужбина, посочват още от прокуратурата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
10 коментара
Отговор от Славчу

Отговор от Славчу

31.05.2023 | 18:34

А вие що биете негрите и имате сметки у ошфорките А ошфорките ви са у англосаксонските ви все още владения а не във Учиндол Нали

Отговори
4 2
Убяснете ако може във по кармъзъ

Убяснете ако може във по кармъзъ

31.05.2023 | 18:08

Не разбрахме от шибания ви чииииииифутски словоред и многото червено дето сте турили а уж много мразите за чии гърди става дума За гърдите на Слави или за ония вашите джендърски гърди който доктор Енчев със чиииииифутска отстъпка ви пришива отпред и отзад

Отговори
4 2
7/8 и ще си паднала!

7/8 и ще си паднала!

31.05.2023 | 16:01

От диванчето!

Отговори
7 2
Славчо,между впеочем,щото много пръскаш акъл напоследък,я кажи ти защо

Славчо,между впеочем,щото много пръскаш акъл напоследък,я кажи ти защо

31.05.2023 | 15:53

Не си попълни имуществената декларация и данъчна за произход на парите,която бе длъжен да внесеш в срок,като спечели изборите и по закон бе задължен,влизайки в парламента?!А се прави на чук,че и солена глоба отнесе,а”стожер на честността пионерска”?

Отговори
10 2
Славчо от Диванчето

Славчо от Диванчето

31.05.2023 | 15:42

Моралният стожер на българския народ. Заслужили сме си го.

Отговори
9 1
По гласуването ще ги познаете

По гласуването ще ги познаете

31.05.2023 | 15:09

За имунитета на Бойко , е абсолютно прав

Отговори
11 2
ЧалгароЕБ

ЧалгароЕБ

31.05.2023 | 15:08

Любимия ибрикчия / гъзолизец/ на шиши и доган - УЙчиндолския цълвул с гол г ъ з брани мафията.

Отговори
7 7
пътник

пътник

31.05.2023 | 14:45

Ученият от "дола " сега пък го удари на сюрреализъм -пусти измекярин!

Отговори
9 3
ПП и ДБ след записа са пътници и вече са готови на

ПП и ДБ след записа са пътници и вече са готови на

31.05.2023 | 15:01

всичко за власт!

Отговори
12 6
Драган

Драган

31.05.2023 | 14:17

Не не трябва да си дава имунитета защото до вчера беше без него но не го закачаха.Днес когато се появи възможност да бъде взета власта от твоя господар се активираха всички .

Отговори
13 9

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?