1553

Слави към Нинова: Комунист власт не пуска

Гледах Корнелия Нинова по bTV. Моят извод от нейното интервю е следният: “Комунист власт и мандат на пуска” (б.а. вероятно правописна грешка - НЕ пуска).

Това написа Слави Трифонов и продължи:

Току-що г-жа Нинова категорично се позиционира и към отбора на лицемерите. Христо Иванов говори зад гърба й как се е вкопчила във властта и как пак иска да е министър, но тя няма проблем с Христо Иванов, а има проблем с мен. Добре дошла, Корнелия.
Тази вечер лявата г-жа Нинова разговаря с него, с човекът от десницата, който говори нелицеприятни неща зад гърба й и с него ще мисли как да се състави ново правителство. Правителство, уж за спасението на България, а не правителство, благодарение на което г-жа Нинова да запази поста си. Ето я разлика между нея и мен - аз власт на всяка цена не желая.
В петък казах, че напускаме преговорите и че от “Има такъв народ” не се страхуваме да отидем на избори. Г-жа Нинова обаче не иска нови избори, защото демокрацията може да й отнеме много - поста й на вицепремиер.
Тази вечер г-жа Нинова разговаря и с Кирил Петков. Същият Кирил Петков, от когото тя сне доверието си след изгонването на руските дипломати. Сне го обаче за 24 часа. После всичко пак беше точно. В името на властта. Защото видимо за тези хора властта на всяка цена е по-важна от достойнството.
Г-жа Нинова няма да каже лоша дума за Христо Иванов, няма да каже лоша дума и за Кирил Петков, но не защото е голям държавник, а защото единственият й шанс за власт е да се присламчва към ПП и ДБ и някакси да се надява, че ще се сформира управляващо мнозинство на лицемерието.
Общо взето, както г-жа Нинова продава оръжия за Украйна през трети страни, по същия начин
г-жа Нинова иска да остане властта през трети страни - през ПП и ДБ. Толкоз за г-жа Нинова.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
26 коментара
ДОК

ДОК

25.07.2022 | 10:40

Практичен елементарник! Плевенско сиво, като Искърското! Иначе Шоуменът , най-допринесъл за опростачването на младите, най много. Заедно с Борисов.

Отговори
2 3
Относно ИТН

Относно ИТН

25.07.2022 | 10:00

Слави нали направи референдум?И нали на този референдум всички бяхме за мажоритарен ВОТ?Защо не се прилага на избори,а ни натрисат все услужливо избрана листа от некадърни?Нямаме лидери,но и сами не си позволяваме да се появат,като не гласуват всички!!ПП-агенти на САЩ,поставени само да ни бъркат в политиката и да разграбват БГ.Вдигнаха инфлация и спекула на макс,пласират ни старото уядено куче Рашков,затова не щат и Гешев,не им е удобен..Махнаха умишлено спец-прокуратура,та да потънат безнаказано делата..Слави може да е всякакъв(и верно,не е политик с опит),но едно му признах-не ще задкулисни игрички и не ламти за власт.Само избори е решението,но ВОТ осмислен и белким някои се замислят какви лидери биха сложили(работещи за БГ),щото тия в момента там са пълен провал.

Отговори
3 3
Иво

Иво

25.07.2022 | 08:56

Вярно е. Видяхме Боко тиквата как обикаля из горите повече от година, само да не даде властта комуняга.

Отговори
5 4
мафията на мутрата, агента сава и чалгаря е непобедима

мафията на мутрата, агента сава и чалгаря е непобедима

25.07.2022 | 04:22

Някой да се съмнява, че чалгаджията е човек на Доган и банкянската мутра. Това е троянският кон на мафията и задкулисието в парламента и правителството. Много прост народ гласува за мутрата от банкя и мутрата чалгар. Като го чета, все едно чета боко тиквата. Продажникът е взел едни пари от сараите и мутрагена и има наглостта да морализаторства. Каква комбинация само - мутрата от банкя, турското ме кере и мутрата чалгар , а като прибавим и опростачения им електорат, продажните мирски медии, дали нещо добро да очакваме за България. Не мисля.

Отговори
13 5
Буцефал

Буцефал

24.07.2022 | 22:53

Този се изложи яко. Колега гласувал за него луд фен на чалгата и Славчо казваше тези жени оправят . А сега минава като мишка и не смее да гъкне . Даже и чалгия не може да си пусне по радио или тв и без това няма достъп до тях има забрана да не пуска пом ......ията която слуша .

Отговори
19 10
Анти чалгар

Анти чалгар

24.07.2022 | 22:46

Този няма да го коментирам чалгари не понасям. Май е забравил ,че е живял по комунистическо време . Тогава нямаше чалга ,безработица , наркотици , убийства .За какво направи тази партия ей така за кеф. Тези за теб те командват като кукла и слушаш иначе няма пари чалгарче.

Отговори
15 11
Тошо

Тошо

24.07.2022 | 22:43

На следващите избори " Няма такава държава" ще има 250 електорални гласа. Славчо, хващай гората!

Отговори
16 9
Тошо

Тошо

24.07.2022 | 22:38

Не само пожарникаря е тъпак. Същото важи и за чалгата!

Отговори
18 12
goro

goro

24.07.2022 | 22:37

Измамникът Киро вкара провалите си не само в икономиката, но и в коалициите си. Просто момче, създаващо само проблеми

Отговори
13 13
toro

toro

24.07.2022 | 21:33

Чалгарят Слави вкара чалгата не само в музиката, но и в политиката. Просто момче, създаващо само проблеми.

Отговори
20 12
А бе

А бе

24.07.2022 | 22:07

Честно казано, до сега реши 2 проблема вече.

Отговори
9 3

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?