1553

Слави: Христо, лицемер, нямаш ли срам

Слави Трифонов изригна отново в личния си профил срещу Христо Иванов. Публикуваме мнението на лидера на ИТН без редакция:

 

"Винаги съм се чудел кога и как се появява чувството за срам у един човек. В крайно сметка, не се срамуваш по желание. Или се срамуваш, или не се срамуваш. Е, как става така, че едни хора се срамуват от нещо, а други - не. Може би всичко това се корени в детството, семейството, възпитанието, училището, църквата. Не знам.

Но, уважаеми приятелю, който четеш тези редове, абсолютен факт е, че ти или изпитваш чувство за срам, когато има нещо срамно, или не. А чувството за срам ни пази да не правим глупости и да не се излагаме, да си пазим достойнството и уважението към себе си. Сега аз не изнасям някаква лекция, а прости ви казвам как разсъждавам аз.

Христо Иванов - ръководителят на ДБ не притежава чувство за срам. В петък, без да знае, че камерите и микрофоните в парламента работят, обясни на съпартийците си отношението към мен и към „Има такъв народ“. От неговите думи ми стана ясно, че аз, колегите от „Има такъв народ“ и хората гласували за нас сме втора ръка хора.

Нас ни приемат с отвращение, за да има коалиция. Ние трябва да се съгласяваме с всичко, което казват другите три партии, не трябва да имаме министри, не трябва да казваме колко некадърно и неадекватно е дадено решение, колко нефелен и конституционно неиздържан е даден законопроект. Трябва да си мълчим и да правим, каквото ни кажат, защото иначе ще ни обвинят, че сме с ГЕРБ и ДПС и край с нас.

В петък отказах „Има такъв народ“ да бъде изтривалка за такива като Христо Иванов. И днес в някакво интервю същият Христо Иванов казал – какво като Слави Трифонов видял някакво лицемерие. По думите му, след нови избори лицемерието в българската политика нямало да изчезне и аз нямало да я излекувам от лицемерието. И видете ли – важно било да управляваме тази страна. А пък ако ще да е с лицемерие. Така ли? Ами, аз не мисля така. Смятам, че да си лицемерен е обидно за хората, които гласуват за теб. А и въобще. Да си лицемерен значи да се опитваш да лъжеш красиво.

Явно такива като Христо Иванов не се притесняват да бъдат лицемерни. Те просто се смятат за повече от другите.
По незнайно какви причини обаче аз не съм като тях и честно да ви кажа - това много ме радва".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
14 коментара
ЧАЛГАРОЕБ

ЧАЛГАРОЕБ

24.07.2022 | 17:59

ОЩЕ ЕДНА СЕДМИЦА ЩЕ ГЛЕДАМЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ГНУСНИТЕ ИБРИКЧИЙ НА дпс - ХУЙчиндолските ЧАЛГАМУТРИ , СЛЕД ТОВА ТЕ ЩЕ ГО ГЛЕДАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА / НЕ 7/8 /.

Отговори
7 7
ХРИСТО ИВАНОВ

ХРИСТО ИВАНОВ

24.07.2022 | 17:45

КОЙ Е ЛИЦЕМЕР , БЕ ДЕПЕСАРСКИ ИБРИК? КОЙ ПРОВАЛИ 3 / ТРИ / ПАРЛАМЕНТА В ИНТЕРЕС НА дпс и банкянския ЦЪРВУЛ боко / дето щеше да го ЧЕГЪРТАШ. ИЗЧЕГЪРТАЙ СИ ПОНЕ ГУРЛИТЕ ОТ НОСА.

Отговори
11 12
Няма такьв компот

Няма такьв компот

24.07.2022 | 17:26

Безплодни разпри между хора ,които не знаят какво искат!!!!ИТН - начало с Учиндолеца имат брьмбари в главата... Сега не остава нищо друго освен - плодовития Боко да трьгне бос и гол , за да вьзбужда Народа , ха ха ----- както Беше писал един кандидат студент...

Отговори
15 5
Мостов

Мостов

24.07.2022 | 17:31

Знаят знаят искат четири милиарда и половина бебетата на Гроздан

Отговори
9 3
Вън лъжеца Христо

Вън лъжеца Христо

24.07.2022 | 17:15

Христо, лъжец вън от парламента. Много си мазен и лъжлив жаден за власт

Отговори
18 9
Чака рака

Чака рака

24.07.2022 | 16:57

Слави, по-добре изпей нещо. Или разкажи виц свален от интернет.

Отговори
13 7
Христо Зехтинът

Христо Зехтинът

24.07.2022 | 16:56

Христо Да Корнела и срам ??! Все едно Резидентът Радев да не оближе валенките на руснаците.

Отговори
10 6
Натвъдател

Натвъдател

24.07.2022 | 16:54

Слушах и аз думите на бойкикев и се чудя как може някой да се впечатлява че големите моралисти от ДеБъ обсъждат назначаванията на бухалки във властта, омаскаряването на политически партии и свалянето на материали от независими медий проблемно. Все пак като го правят нашите е добре. Сега ме извинете трябва да отида да гледам с тъпа усмивка докато Кики си присвоява плаж, нещото за което "протестирах" преди две години. Беееееее!

Отговори
11 7
Тошко Йорданов

Тошко Йорданов

24.07.2022 | 17:04

Ми, че той цитираше мен за бухалката.

Отговори
3 4
Фори Светулката

Фори Светулката

24.07.2022 | 16:53

Знаех си че зад това престорено сурово лице се крие много ранима душа. Ах колко е срамежлив Слави. От този срам се скри от хората не се показва от хралупата си дори. Този болезнен срам го остави ерген самичък е Слави, ни куче ми коте, но за сметка на това мисли за суверена, бебетата на Гроздан даже.

Отговори
12 6
Наблюдател

Наблюдател

24.07.2022 | 16:48

Няма друг като тоя Славчо дето така интерпретира нещата. В началото си виках добре бе майна тоя явно много се засяга и реагира емоционално. Сега вече се убеждавам, че тотално не е наред нещо с тоя човек. Слушах в колата БНР сутринта (интервюто на Христо Иванов е там) и недоумявам как изобщо можеш да тълкуваш думите на някого по такъв начин.

Отговори
10 11
Чалгар!

Чалгар!

24.07.2022 | 16:44

Седем Осми

Отговори
10 3

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?