71

Слави бесен: Скочи на Борисов заради Гроздан Караджов, не пропусна Кирил и Асен

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира думите на Бойко Борисов в парламента след гласуването на кабинета "Денков-Габриел". 

Припомняме, че председателят на ГЕРБ заяви, че "ако Нинова не се беше дръпнала, щеше да участва в правителство с първия мандат и Гроздан Караджов щеше да е министър. Имаше и готови имена".  

По този повод в профила си във Фейсбук Трифонов заяви, че Борисов е патологичен лъжец. 

„Той лъже не само когато има интерес, а и защото явно изпитва удоволствие от лъжите.

Има такива хора и Бойко Борисов е техен представител.

Гледах по телевизията днешната му лъжа - той каза, че имало договорено правителство с участието на „Има такъв народ“ и че първоначално министър на транспорта щял да бъде Гроздан Караджов. Това е лъжа. Гроздан Караджов би бил перфектен министър на транспорта, но никой не е водил никакви преговори по никакъв начин за никакви хора между ГЕРБ и „Има такъв народ“.

Знам това, защото аз съм лидер на „Има такъв народ“, отсече той. 

„Всеки може да каже всичко в българското публично пространство. Но ако Бойко Бориков, Кирил Петков и Асен Василев ви кажат „Добър ден“ - погледнете къде е слънцето. Бойко Борисов, Кирил Петков и Асен Василев са еднакви, защото на лъжата краката са къси.

Не случайно сега са в коалиция - защото любовта не е да се гледате в очите, а да гледате в една посока. А с тях вървят ли двама – тия двамата са от ДПС“, посочва в заключение той.

Нинова също коментира думите на Борисов и го обвини в лъжа. "Г-н Борисов, твърдо знам, че сте лъжец, но че сте чак такъв лъжец не съм очаквала. Лицето Караджов е от ИТН, ако си е договорил кабинет със Слави, си е негова работа. С нас министри не са обсъждани", заяви тя.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
имбeцил коментира дeбил

имбeцил коментира дeбил

06.06.2023 | 21:09

Или обратното? Обърках се от токова селски идиoти в политиката.

Отговори
5 5
Скрий се бе, чалгар!

Скрий се бе, чалгар!

06.06.2023 | 20:26

Гнусен чалгар, опростачихте две поколения Българи!

Отговори
28 7
хохохо

хохохо

06.06.2023 | 21:49

а бе умник карасив, защо си цъкаш сам плюсовете?

Отговори
2 7
Гери Йорданова

Гери Йорданова

06.06.2023 | 20:13

Напълно съм съгласна със Слави Трифонов за Бойко Борисов ! Подкрепям го , защото Борисов доказа през годините , че не говори истини , а само лъжи !

Отговори
11 15

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?