1939

Синът на Костадинов "раздавал" шамари в училище заради подписка за еврото

Синът на лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов се е замесил в бой, докато събира подписи за референдума в подкрепа на българския лев. За случката разказа баща му в своя профил във фейсбук. 

"Моят син събира подписи за референдума за запазването на лева в неговото училище. Последна година е, пълнолетен, и за няколко дни събира почти 60 подписа от негови съученици. Твърди, че много повече искат да се разпишат, но за съжаление нямат навършени 18 години. Преди два дни обаче се разиграва следната случка", започва разказа си лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов. 

"Едно момче идва да вземе празни бланки от сина ми, за да събере в неговия клас. След малко обаче идва друг, оказал се бабаита на съответния клас, и пита сина ми дали той раздава бланките. След като получава утвърдителен отговор, начинаещият евроатлантик къса демонстративно бланката и казва - "ето какво мисля за вашата подписка". Моето момче спокойно му казва, че сега има два избора - или да отиде и да принтира за наказание 30 празни бланки на мястото на скъсаната, или да изяде балтиите (шамари, на варненски). Евробабаита отказва и двете, в резултат на което изяжда шамарите) Тръгвайки си разгневен, той заплашва да се върне и да отмъсти. След малко се връща с още няколко момчета, но и синът ми е с неговите приятели, като последицата от повторната среща е групово раздадени балтии от привържениците на лева за привържениците на еврото) След като повежда в резултата с 2:0 в крайна сметка нашият отбор печели с хеттрик, защото и скъсаната бланка е възстановена с репарации в 30 екземпляра", твърди депутатът Костадинов. 

"След случката интересът към подписката станал още по-голям и вероятно в понеделник почти всички пълнолетни ученици в училището ще са се подписали.
Има моменти, в които много се гордея с децата си, и този е точно един от тях. Защото, докато синът ми разказваше историята, дъщеря ми, която е на 11 години, през цялото време се тюхкаше, че е малка, и не може да събира подписи и тя", разкрива още Костадин Костадинов. 

"Победата е наша, уважаеми сънародници! Ще съберем подписите, ще свикаме референдум, ще го спечелим и заедно ще пишем историята не само на България, но и на Европа!", завършва своят пост в социалните мрежи Костадин Костадинов. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
20 коментара
Оф,стига вече хейт бе!!!!И децата ли пидхванахте вече??!

Оф,стига вече хейт бе!!!!И децата ли пидхванахте вече??!

31.01.2023 | 13:24

Малко ли боклу’к-политици имате за оплюване?!

Отговори
3 0
фейсбук шорошоядите от ДъБъ

фейсбук шорошоядите от ДъБъ

30.01.2023 | 15:30

сме на линия, трябва да имитираме търпана!

Отговори
2 1
Эх, Копейкин, Копейкин!

Эх, Копейкин, Копейкин!

30.01.2023 | 10:22

Синчето на тая възраст подчинено на татко си, че се и вживяло, че се и сбило. Като един истински балканский лев. Ама като го гледа човек на снимката, по-скоро са го набили. Та затуй дошло с още няколко, по-яки, да помагат. Май послъгваш, Копейкин.

Отговори
25 4
Евристотел

Евристотел

30.01.2023 | 09:54

Браво, Копейка! Дай му на твоя убавец направо да забучи едно руско знаме на покрива на школото! Крушата не пада по далеч от дървото ама и тя гнила руска мърша!

Отговори
31 4
Овощаря

Овощаря

30.01.2023 | 09:36

Гнилата круша не пада по- далеч от прояденото от корупция и пут/ К / инофилщина криво дърво/ копейкин старши/. Какво да очакваш от чаавето на откровен фашист.

Отговори
25 3
Здравейте русофили!

Здравейте русофили!

30.01.2023 | 09:21

Здравейте русофили, Вие сте за мир и не искате повече cмеpт за вашите братушки руснаци! Съгласни ли сте още утре войната да свърши, руснаците да се изтеглят от всички окупирани територии на братска Украйна и да се приберат хем по живи, хем по здрави дома без бой? А? Вие сте пацифисти! А? Или напротив, желаете cмъpттa на още 200 - 300 хиляди млади момчета славянчета? А? Въпреки че знаем отговора!

Отговори
26 2
Синчето му

Синчето му

30.01.2023 | 09:19

Мн яко, бе. И с очила. И има вид на голям побойник. Представям си и как се бие със съученици. Сигурно е като вятърна мелница.

Отговори
14 2
Интересно как бащата го разказва на всички

Интересно как бащата го разказва на всички

30.01.2023 | 09:18

Че се и гордее

Отговори
25 4
Копейчо

Копейчо

30.01.2023 | 09:11

Чудя се дали прокуратурата ще се заеме със случая или пак няма да си го причинят. Политическата агитация е забранена в училищата, а това , което е правила малката копейка си е точно агитация. Може да го прави извън училище, но не и вътре в училището.

Отговори
26 4
Док

Док

30.01.2023 | 09:10

Малоумн.к като баща си

Отговори
28 8

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?