25

Щатски възпитаник сменя хасковлията Стамен Янев в агенцията за инвестиции 

Досегашният изпълнителен директор на БАИ Стамен Янев става съветник към Политическия кабинет на министъра на иновациите и растежа с ресор инвестиции. На мястото на хасковлията за изпълнителен директор в Агенцията е назначен Богдан Богданов със заповед на министъра на иновациите и растежа Даниел Лорер. 

Богданов е бакалавър по финанси от ВУЗФ. Учил е в Университета Уест Честър в САЩ. Магистър по европейски бизнес и финанси от УНСС и Университета Нотингам Трент във Великобритания. Специалист по бизнес развитие с над 10-годишен опит. Работил е за български и чуждестранни компании с фокус в производства с развойна дейност и висока добавена стойност. Женен, с две деца. 

„Инвестициите и иновациите са фокус в мандата на правителството. Поставили сме си за цел да привличаме високотехнологични инвестиции, които да създават добавена стойност за цялото общество. БАИ има нужда от нова енергия и проактивна стратегия за привличане на чуждестранни инвестиции“, коментира министър Лорер.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Пич

Пич

11.04.2022 | 23:01

Тоя няма време. Тия падат до коледа.

Отговори
0 0
От Кенана

От Кенана

11.04.2022 | 19:49

И той ли е Каунь?

Отговори
1 0
Много Ококьо Около

Много Ококьо Около

11.04.2022 | 19:38

Не можеш да бъдеш джендър и соросоид ако не си първом чифут А със едничката думичка ЧИФУТ се определят и останалите отвратителни състояния на този вид хайвани от фауната И Юда само да кажете или напишете то е същото Кратко Точно И ясно

Отговори
1 0
Поредния

Поредния

11.04.2022 | 15:54

Джендър - Соросоид - честито :(((((((((

Отговори
5 2

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?