2374

С един замах: Служебният кабинет смени всички 28 областни управители

Служебният кабинет смени всички 28 областни управители. Решението все още не е официално съобщено.

Служебният кабинет се събра днес на първо заседание.

Премиерът Гълъб Донев заяви, че от създадения кризисен щаб в енергетиката, очаква реални действия с конкретни резултати. Ще се изготви план за финансовото стабилизиране на "Булгаргаз", за да може да обезпечат газовите доставки, съобщи БНТ.

Както "Марица" писа, очаква се в Пловдив до края на деня на поста да бъде назначен бившият губернатор Ангел Стоев, който да смени освободения днес областен управител Йордан Иванов.  

Очаквайте подробности!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
16 коментара
222

222

04.08.2022 | 15:58

Браво, всички които са от ПП, ДБ И БСП да отиват на борсата, изтриване до крак и в затвора

Отговори
3 4
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

04.08.2022 | 14:24

РУМЕН РАДЕВ не мисли за БГ НАРОД това са КАБИНЕТ и ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ послушковци чака ни ВИДЕНОВО ЛУКАНОВИ гладни ЗИМИ на СТУДЕНО ТЪМНО не ЗАБРАВЯЙТЕ и предишната СИМЕОН ДЯНКОВА постна ПИЦА

Отговори
9 2
Прогностик

Прогностик

04.08.2022 | 14:23

Почти на 100% съм сигурен: – интерконекторът с Гърция няма да получи Акт 16 скоро; – поради това ще се “наложи” да бъде подписан ДЪЛГОСРОЧЕН договор с ГаZпром…. Дано да бъркам с предвиждането си!!

Отговори
6 2
Десен

Десен

04.08.2022 | 14:13

Айде Данчо, сбогом. Който се гушка с Корнелия така му се пада.

Отговори
6 5
Кеворк Кеврокян

Кеворк Кеврокян

04.08.2022 | 13:44

Телевизиите продължават да се ослушват. Ослушването е член първи от тяхната Конституция. Кажете най-после направо, че си имаме работа с един политически гамен – с един разсипник, който подритва парите на Народа. Не си мислете, че сте си свършили работата, като покажете за няколко минути „кризисния щаб“, който трябва да се пребори с газовата вакханалия, уредена от Измамника. А покажете и виновника за това, просто е – ПростоКирчо. Не си служете с езика на пъзльовци, които чакат резултатите от изборите на 2 октомври, за да видят накъде трябва да обърнат палачинката. Това е медийно скотоложество, нищо друго. Занимавате се с един кадър, който показва, как Измамникът и неговата Жулиета изкачват тъжно, ръка до/в ръка, стълбището на Министерския съвет. Тази снимка не е интересна, дори Кирчо да е бръкнал под полата на дамата – какъвто навик има. Интересно е друго – какъв номер извъртя с газа и прекара всички. Потвърдено: „Булгаргаз“ купува руски газ от посредник, който ни го препродава с 20 евро по-скъпо. Ура за Кирчовите прекупвачи. Направете сметка, колко пари са потрошени напразно – кажете най-после, колко губи от това държавата, колко губи и обикновеният българин. Какво трябва да направи този политически никаквец, за да се отнесете към него, както заслужава? „Кризисният щаб“ трябва да си ангажира време в трите национални телевизии и всяка тяхна централна новинарска емисия да започва с далаверите на Измамника. А пък БСП защитава свой кадър, скоропостижно уволнен от Служебниците на Радев. Защо обаче не излязат и с някаква декларация за газовата афера на коалиционния си партньор, на любимия си премиер, който си е просто един политически гамен – след всички лъжи, които избълва? Да не би от „Газпром“ да са пуснали специална тръба, по която да захранват газовите нужди на ръководството на БСП? Вашият любимец ни скара с най-влиятелния газов доставчик, пред когото Европа е на колене – което означава,че ние пък би трябвало да сме се проснали по очи. Измамникът изговори сума нелепици, които ще имат тежки последици. Защото, за разлика от политическите лилипути, империите – и двете, наивници, и двете – бавят, но не забравят. Ще видите, колко години Мечката ще ни трови с клаузата „Вземи или плати“ – във всички сфери. Впрочем, сделката за осемте самолета Ф-16/блок 70 с „нашите нови партньори“ изглежда да е правена точно по тази клауза/в утежнения й вариант. Платихме – но нищо не взехме. Трябва да се сложи край на медийната хамелеонщина. Но главните й герои няма да посмеят, защото са страхливци, не е ясно, кой ги храни, какво става под масата. Идва някакъв никаквец и една част, макар и незначителна, от Народа, го харесва – за да му даде възможност да започне аферите си. Харесвате ли го и сега? И докога ще харесвате всичко друго, но не и себе си? Измамникът е вашият лакмус – за това, колко сте отговорни към себе си. Като дойдат сметките ви за парно, търсете измамниците.

Отговори
9 10
ДА ПРЕСЕЧЕМ КРАЖБИТЕ НА ЕДРО

ДА ПРЕСЕЧЕМ КРАЖБИТЕ НА ЕДРО

04.08.2022 | 13:40

И ВСИЧКИ КМЕТОВЕ ТРЯБВА СЪЩО .....

Отговори
8 3
нормален

нормален

04.08.2022 | 13:27

не разбирам какво ви изненадва , миналото служебно правителство съставено от същия човек с други хора, пак уволни вкупом всички областни управители, сега е същото, тогава беще ок сега не е ок без да има никаква разлика в действията

Отговори
7 4
охо

охо

04.08.2022 | 13:26

ами зам. областните кога.

Отговори
8 3
Драган

Драган

04.08.2022 | 13:05

Поредната фатмашка тъпотия.Радев неразбра че това е държава а не поделение на БА. Трябва да се сменя но там където не върви а е видно че всички мизерии идват от президенството което завзе власта след свалянето на ГЕРБ. Там явно работят само за личните си интереси и ползват случайно назначени за прикриване на далаверите си.

Отговори
15 6
Стоян

Стоян

04.08.2022 | 12:54

Айде Данчо сбогом! Мендил!

Отговори
6 6

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?