1939

Румен Радев не приема оставката на главния секретар на МВР

Националната сигурност и МВР не могат да стават заложник на кратковременни конюнктурни политически амбиции, е позицията на президента

Президентът Румен Радев не приема подадената оставка от главния секретар на Министерството на вътрешните работи Петър Тодоров. Националната сигурност и МВР не могат да стават заложник на кратковременни конюнктурни политически амбиции, е позицията на държавния глава след като се запозна с внесените в президентската институция документи от Министерството на вътрешните работи и с депозираната оставка от главен комисар Петър Тодоров.

Президентът Румен Радев не приема главен комисар Петър Тодоров да понесе отговорност за натрупаните през изминалите години проблеми в системата на МВР, за преодоляването на които работи от назначението си през август 2021 г. Професионалното ръководство на МВР не си затваря очите пред проблемите и не се опитва да ги прикрие, а работи за тяхното решаване.

 


 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Пловдив

Пловдив

24.11.2022 | 19:23

Корупцията в МВР Пловдив е на супер Високо ниво питайте 2 РПУ как се прикриват закононарушения,

Отговори
8 1
Борислав Цеков

Борислав Цеков

24.11.2022 | 19:16

Време е да се прекратят експериментите, които съсипват България вече втора година - с "антисистемни", като ИТН и "мутрите" на Мая, с "младите", като ПП, с безконтролните служебни правителства. България повече не може да си позволи експерименти в драматичната геополитическа и икономическа обстановка. Нужно е правителство на или с подкрепата на системните партии - ГЕРБ, БСП, ДПС. Експериментите - в опозиция и един по един - в политическата канализация, където вече изтекоха ИТН, "мутрите" на Мая и тем подобни. По време на буря няма да поверите кораба на начинаещи, които тепърва ще се учат, нали?

Отговори
7 6
Дрон

Дрон

25.11.2022 | 10:32

Тъпня ! ДС демагогия !!!

Отговори
1 0
Румяна

Румяна

24.11.2022 | 18:14

Силно съм изненадана.....

Отговори
6 3
овца

овца

24.11.2022 | 18:30

овца тъпа нищо не си разбрала ,за да се изненадаш .

Отговори
3 5

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?