1553

Рашков е с една стъпка по-близо до КПКОНПИ

След поставеното от „Продължаваме Промяната” условие да бъде прието антикорупционното законодателство, законът за КПКОНПИ влезе още днес в комисия в парламента. Тя събра кворум след шест провалени заседания досега, предаде Нова тв.

Два часа след старта на заседанието, депутатите все още не успяваха да стигнат до точката за Антикорупционната комисия. Причината – спорове, възникнали във връзка с дневния ред. От ГЕРБ поискаха да вкарат за гласуване промени в Изборния кодекс, свързани с връщането на хартиените бюлетини.

„При всички положения подкрепата ни е свързана с това, че има още много работа по този законопроект. Действително за противодействието сме, но самите текстове се нуждаят от доста работа. Поемаме ангажимента да действаме много активно в тази посока, за да се получи накрая читав закон”, каза Андрей Михайлов „Има такъв народ”.

На въпрос дали партията подкрепя Рашков да е начело на КПКОНПИ, той отговори: „Подкрепяме правилата за избор на председател на КПКОНПИ и действително кандидатурата на Рашков е на масата на обсъждане и предстои да се говори по тази тема”.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
назначете го бе

назначете го бе

20.07.2022 | 22:04

... то революцията като започне, никой няма да го пита шеф на КПКОНПИ ли е или е копой алко-балко

Отговори
2 0
избирайте го

избирайте го

20.07.2022 | 21:37

Има физиономия на зло куче.

Отговори
4 0
Дядо Пецю

Дядо Пецю

20.07.2022 | 21:58

Това е наследственно. Баща му беше голям злобар.

Отговори
2 1
бащата на Бойко Рашков

бащата на Бойко Рашков

20.07.2022 | 22:20

Ти пък си много убаф. Бъхтън от доносници.

Отговори
2 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?