46

Радостин Василев пусна сигнал срещу Весела Лечева

Радостин Василев подава сигнал за конфликт на интереси на служебния министър на младежта и спорта Весела Лечева. Това съобщиха от пресцентъра на "Продължаваме Промяната".

"Сигналът е по повод следните факти: Весела Лечева не е напуснала четири сдружения с нестопанска цел, където е представляващ или член на управителен орган. В качеството си на министър на младежта и спорта инициира прехвърляне на недвижим имот от Министерство на младежта и спорта към Национална спортна база, а именно Стрелбищен комплекс “Гео Милев”. Този комплекс се ползва от федерация “Български стрелкови съюз”, чийто председател и представляващ е Весела Лечева. Освен това тя предлага на МС да прехвърли 3 милиона лева на ММС от централен бюджет и впоследствие от ММС към НСБ с цел ремонт на стрелковия комплекс, който се ползва от Български стрелкови съюз, представляван от Весела Лечева. Контролът по разходване на средствата е възложен на Весела Лечева, тоест тя ще контролира сама себе си", пишат в прессъобщението си от ПП.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Лечева,прекалено лоялен,честен и отговорен човек сте!

Лечева,прекалено лоялен,честен и отговорен човек сте!

27.10.2022 | 11:14

В този конфликт с това крадливо псе Руди Гела не очаквайте принципен отговор и признаване на вина от негова страна.Крадливия б’клук и предател си остава винаги такъв.Най-противните и нагли “пишман-депутати”Руди Гела и Бойко Рашков.Хич не му се вързвайте на тоя вчерашен крадльо с амбиции-Руди.Давайте си го на ДАНС,служби и прокуратура и да си го съдят.Тоя е толкова нагъл и лъжлив,че ще фабрикува постоянно лъжи срещу вас,само и само да отърве кожата.Веднага го пуснете към службите.Честно поведение от страна на ПП-то никога не е имало,няма и да има!На съд със свален имунитет тоя въшльо!

Отговори
3 1
прасчо

прасчо

26.10.2022 | 23:09

гелосаното псевдо-адвокатче май се взима на сериозно?Дали има телефона на черепухин,така,поне на първо време да го приюти?

Отговори
3 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?