71

Проговори депутатката, напуснала партията на Слави: Кирил Петков не ми е обещавал нищо

Не съм говорила с Трифонов, нямам представа какво мисли, сигурно има мнение, той е човек, който има мнение по всички въпроси, заяви Виктория Василева

 

Не съм се срамувала от нищо, което съм казала или направила. Не съжалявам за нито един миг в Народното събрание. Разделих се с илюзията, че сме способни да се учим от грешките си. Това заяви по БНТ Виктория Василева, която вчера напусна парламента.

Подадох оставка и като член на ИТН, и като главен секретар на ИТН, защото не мисля, че има какво да дам на този политически проект. Това не е моя съпруг, аз си имам съпруг, не съм се омъжила за нея. Тази партия трябва да поеме по своя път, заяви тя.

Имало и разочарование, но това били лични неща и не било редно да занимава публиката. 


Виктория Василева нямала покани от други политически проекти и нямала да се занимава с подобна дейност.

"Няма да се занимавам с политически проекти, нито на Стефан Янев, нито на Радостин Василев", каза още бившата депутатка.

Тя била разговаряла и с Кирил Петков, но на общи теми, без конкретика. Нищо не й било обещавано.

"Не съм говорила със Слави Трифонов, нямам представа какво мисли, сигурно има мнение, той е човек, който има мнение по всички въпроси", добави Виктория Василева. 

Тя загубила себе си в цялата тази картина, загубила и посоката. Грешки направили всички, не само ИТН.

"Започнахме да издаваме присъди от трибуната на Народното събрание", добави бившата депутатка. Смяната на един модел трябвало да се покаже, но не само на думи.
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Блусар Рокаджиев

Блусар Рокаджиев

15.07.2022 | 19:02

Виктория Василева е много свестен човек !!!! Нека си отдьхне от всички суетнИ !!!! Пост Скриптум В Бьлгария в момента не може да има нормален политически живот !!!! ГЕРБ са напомпани отвьн !!!!! Всички други партии се дьрлят една друга .... Тошковци, Барбошковци сториха така,че с поведението си направила услуга на Бойковата партия !!!!!! Още не изградили структури се захванаха помежду си с клеветИ и треторазрядни препирни . А отстрани Гербаджиите протриваха рьце ..... Слави сгреши, че не се кандидатура сам за премиер. Какво Като има трудности в придвижването . Има Американски Президент в инвалидна количка !!!! Да помните приятели от ИТН - Кога хората гласуват за вас - да не пилеете гласовете им... Сега джвакайте мекия - да Ви дойде акьла .... Сбогом и от мен !!!!!

Отговори
2 0
Наблюдател

Наблюдател

14.07.2022 | 18:38

Добре, де МЕРЗАВЕЦА балабанов и ПРОСТАКА тошку от ямболските села ореваха орталъците, че Петков звънял денонощно на крепостните им " дупетати" . Ама те големи лъжльовци , тези кел.еши.

Отговори
3 2

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?