49

Проф. Габровски номинира Мартин Захариев за министър на туризма

Проф. Николай Габровски предлага д-р Мартин Захариев за министър на туризма, пише TravelNews, позовавайки се на свои източници. Захариев идва от бранша, където е зам.-председател на Националния борд по туризъм. Има богат опит в маркетинга и рекламата. 

През годините работи в областта на медиите, телекомуникациите и туризма като журналист, редактор, радио и телевизионен водещ и продуцент през последните 25 години. Той беше дългогодишен издател на списания, предприемач в различни медийни и иновативни технологични проекти. Завършил е право в Софийския университет и е специализирал "Медиен мениджмънт" в САЩ и Англия. В началото на професионалната си кариера е водещ на различни предавания по радио Витоша, Дарик Радио, БНР, както и на програмата „Всяка неделя“ по БНТ. 

Работи като главен секретар на Държавната комисия по далекосъобщения между 1999 и 2001 г. В периода от 1993 до 2008 г. създава и издава едни от водещите списания в България – Union Media, Егоист, ЕГО, Плейбой, Ритъм, Мотор Шоу, Bulgaria Air, Hello!, BBC Знание, BBC Good Food, BBC Top Gear, Auto Bild, Grazia, Glamour. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Боко тиквата

Боко тиквата

12.12.2022 | 14:36

Този аз съм го избирал, дърт крадлив комунист е, също като мен.

Отговори
2 3
Червен интелигентен мобифон

Червен интелигентен мобифон

12.12.2022 | 10:21

Тоз юнак не беше ли БСП депутатин навремето?

Отговори
4 3
Добра кандидатура,премерен избор

Добра кандидатура,премерен избор

12.12.2022 | 10:10

Да почакаме да видим и другите

Отговори
4 5

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?