1553

Прочут социалист шокира: Човек в сянка дърпа конците на Нинова

Приятелският огън е най-опасен. Постоянно го разбират в БСП. Ето какво написа във фейсбук бившият зам.-министър на икономиката и член на партията Димитър Данчев:

Димитър Данчев

"Зачестяват случаите на оценки и етикети спрямо тримата министри от БСП от страна на съпартийци. В тази връзка, считам, че е важно да се знае, че двойните аршини не са помогнали на никого.

Да, Националният съвет на БСП не за първи път дава оценки на действия и личности, продиктувани от ръководството, въпросът е кой ще даде оценка на самото ръководство за поверените му длъжности във висшата държавна администрация?

Мога да дам пример с министерството на икономиката и индустрията, където реалният човек, който вземаше решения, не беше вицепремиерът. Апелирам да бъде направена и оценка за действията на човека в сянка (бел. р. Калоян Методиев), който реално ръководеше министерството и с чиито решения реално се съобразяваше вицепремиера.

Калоян Методиев

Нека колегите попитат, защо в министерството 6 месеца не бяха назначени други заместник-министри, с ясно разписани ресори, които да докладват за свършената и предстоящата работа пред обществото и Политическия кабинет /който практически не съществуваше, поради установеното единовластие, и се е събирал един единствен път за последните 8 месеца/?

Не се ли правеше това за да се изземват функции на зам.-министрите от човек в сянка? За обществото Министерство на икономиката и индустрията беше "на БСП", но дали реално беше така? Истината е, че ключовите решения се вземаха от човек, който не е част от партията и не бе назначен със санкцията на нито един от партийните органи. НС на БСП ще се произнесе ли и по действията на този "вицепремиер в сянка"?", пита Данчев.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Калоян Методиев

Калоян Методиев

10.08.2022 | 09:00

Вице премиер в сянка?Отговор ще има ли?

Отговори
0 0
Хм…

Хм…

09.08.2022 | 06:11

Прочут социалист? И с какво се е прочул?

Отговори
3 1
Истината

Истината

09.08.2022 | 08:05

Явно е прочут - и аз го чувам за първи път!

Отговори
1 0
ХХЛ

ХХЛ

09.08.2022 | 19:47

С това че точно Корнелия Нинова го извади от нищото и го направи известен. Всички тези - Витанов, Крум Зарков, Данчев и т.н. станаха известни благодарение на Нинова. Сега те си повярваха и решиха да бутнат Нинова и да хванат властта. Кой от тях се е доказал с нещо в бизнеса, управлението или науката - никой.

Отговори
1 0
комунист

комунист

08.08.2022 | 21:53

Като всяка жена около петдесетте и тя иска да опита агнешко но то не е безплатно.На тази възраст за това жените са готови да платят всяка цена.Нинова не е изключение.

Отговори
5 2
WOW….

WOW….

08.08.2022 | 20:11

Хм….кой ще просветли истината?

Отговори
13 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?