46

Президентът: Това не е първата лъжа на Асен Василев

Беше грешка, че допуснах такива хора да откраднат надеждите за промяна. Така президентът Румен Радев отговори на съпредседателя на ПП Асен Василев, който го обвини, че се е срещал с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Това не е първата лъжа на Асен Василев. Бях първият излъган, когато се доверих на тези хора и сега плащам цената за своята доверчивост”, каза още Радев. Припомняме, че в неделя думите на Асен Василев бяха: "Има доста срещи между президента и Борисов последните няколко месеца".

Според Радев българите са очаквали промяната отдавна, но са получили лъжа. „Както надживяхме автократичния модел, така ще надживеем и тази шарлатания”, каза още държавният глава.

По темата „Шенген” Радев отбеляза, че страната ни е изпълнила всички технически критерии от 2011 г. Двете проверки, предизвикани от България, показали добри резултати. „Имаме писмо и от председателя на ЕК, работим на най-високо политическо ниво”, коментира той.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
36 коментара
нещастнико РР

нещастнико РР

06.12.2022 | 07:29

Радев е зависим от Американското посолство и същевременно е заложник на руските енергийни интереси в България. Хич не му е лесно на завалията. Още повече Асен Василев беше този, който каза, че никое посолство не може да му нарежда каква политика ще провежда. Нито мутрата, нито натовския генерал РР са си позволявали подобно богохулство. Не случайно на срещата му с ПП каза, ЧЕ НЕГОВИЯ ОТБОР са АМЕРИКАНСКИ възпитаници. Затова Мустафата и американците заложиха отново на куция кон боко тиквата, Радев е пътник - последен мандат, а и май ще му скроят кюляфа с импийчмънт. Асен каза, че ББ и РР РЕДОВНО са се срещали, а РР, че НЕ СА се срещали РЕДОВНО. Това НЕ ОЗНАЧАВА, че не са се срещали регулярно! Радев наистина се простреля в крака, Асен бил лъжец, а той. И не забравяйте, че макар и ку.чи син, тиквата е *нашия ку.чи * (на САЩ). Г-н Радев резилът Ви е огромен и глупостта Ви. Затова се плаща.

Отговори
2 5
Ако

Ако

06.12.2022 | 01:26

Ако дойде Асен Василев на власт, българите ще станем 2 милиона.

Отговори
6 7
Засега

Засега

06.12.2022 | 01:25

Радев стои между нас и глобалистките геноцидни планове...

Отговори
5 7
Брей Хвъркатия Късно литна

Брей Хвъркатия Късно литна

05.12.2022 | 23:40

А сега е на ход другаря Гейшеф пазителя на чиииииииуууууууфутската честност свенливост покаяние и чесна като чеснов лук честност Тоя дето до вчера им разписваше назначенията днес се разсписка Лъжци Лъжци Ама твой бе Радев и на Каскета Той даже Конституционния Съд се произнесе че са лъжци Но ответ от Каскета и от теб Ничево Днес ревеш като магаре Ами ти си ги избра Тиквата си избра Каскета Каскета мълчи Ти мълчиш Там под Каскета ли се криете всички До време е ще знаеш Прочети нящо за Мистър Гилотен и неговото уникално справедливо изобретение Явно докато си летял във въздуха не знаеш и справедливостта на другаря Калашников Хвърчат Каскети и всичко под тях

Отговори
5 8
Истината

Истината

05.12.2022 | 22:57

Този, който каза: "Мутри, вън!", върна мутрите в управлението  

Отговори
8 13
Мнение

Мнение

05.12.2022 | 22:14

Хора тук имаме ли хора и за тези работа, при нас разбирачи в изобилие пък все нещо не стават нещата, как някои обръщат гръб на нас ходят по чужбина и после се връщат с големи амбиции за промяна, а преди това няма никаква индикация за такива неща, малка държава с много кандидати, вероятно тук има много възмижнисти за нови птички да свият гнездо или просто са маша на някои от вън.

Отговори
6 3
Прочетено в Ivo.bg

Прочетено в Ivo.bg

05.12.2022 | 20:29

“Разбира се, че не се срещам РЕДОВНО ( курсивът мой- ИИ) с Бойко Борисов. Това не е първата лъжа на г-н Василев”, твърди президентът Румен Радев в отговор на казаното от Асен Василев от ПП, че държавният ни глава се среща напоследък редовно с Бойко Борисов. Съгласен съм с Радев. Приемам, че милиционерският и армейският генерал не си пият пиЯрската ракия. Не и видимо, не и буквално. В този смисъл Асен Василев не е прав, вероятно. Освен ако не (ме) опровергае с доказателства. В същото време Румен Радев със сигурност си среща позициите с бившия си враг с милиционерските генералски лампази както никога досега. Направо се прегръща с него на принципа на общия враг, който ги обединява. За тази цел изобщо не му се налага да си общува тайно и персонално с бившия треньор по карате на милиционерите от ерата на залязващия комунизъм.  Комплимент е за ПП, че е пресечната точка на това обединение. Да те мразят едновременно и солидарно РУ и ББ си е рубб…ладжийско ласкателсво. Сертификат е за качество. Дано ПП да докажат, че са го заслужили.  Много е я(р)ко! За съмняващите се кой кой е в тази координатна система припомням, че разривът между Радев и ПП изплува като руска подводна мина срещу Крим(иналната) по натовски стандарти обвинителна позиция на Василев срещу Радев за Крим. Вицепремиерът от ПП я нарече на 27 април позорна. Това беше началото на (к)рая в техните отношения. Сега наблюдаваме края на съмненията, че разривът е бил истински. 

Отговори
11 9
кючекчия

кючекчия

05.12.2022 | 20:23

Само като информация за трола на простите проститутки/ПП/,дабълите и некои други - тепърва ще боли,много,продължително,зная името на илача,но нЕма да ви го кажа,не правим рИклама без пари!Засега чаУ,смотаняци!

Отговори
15 11
Теляка в селската баня в Банкя

Теляка в селската баня в Банкя

05.12.2022 | 20:32

То герберастите са я кючекчий, я прости. тутки, я мафиоти.

Отговори
13 14
Кирил Кокорчев Кючекчийски

Кирил Кокорчев Кючекчийски

05.12.2022 | 21:05

То колко ти интелекта личи по "теляка в селската баня в Банкя". А сега сериозно! Ако аз слушам народна музика или балканска музика, а ти хеви метал или рок, тресеш си главата като omkaчeн... носиш дрехи все едно те е въртяла центрофугата на пералнята - дали си по българин от мен, дали си по-интелигентен...сигурен съм, че всяка трета дума в речника ти е английска....

Отговори
10 4
кючекчия

кючекчия

05.12.2022 | 20:22

И какту пеим в маалата - ОХ,ГУСТО,ОХ,КЕФ!БОЛИ ЛИ,БОЛИ ЛИ,АМСАЛАЦИ?!?

Отговори
6 8
МУТРИ ВЪН!!!

МУТРИ ВЪН!!!

05.12.2022 | 20:09

ПОМНИМ ВСИЧКО! КАКВО БЕШЕ...И КАКВО СТАНА!

Отговори
18 2

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?