49

Президентът пришпори партиите, връчва първия мандат без повече консултации

Президентът Румен Радев приключи консултациите си с парламентарно представените партии. Това обяви самият държавен глава в края на консултациите си с „Възраждане”. Това означава, че Радев няма да проведе консултации с „Продължаваме промяната” и БСП, които отказаха да се явят при него в понеделник с мотив, че трябва да бъде окончателно приет бюджетът.

"С днешната ни среща с групата на "Възраждане", цикълът консултации приключи. Предстои връчване на мандат на първата политическа сила".

В понеделник обаче, в първия ден на обявените консултации, от пресслужбата на президенството обявиха, че предстои да бъде определен друг ден, който да се проведат консултациите. По-късно обаче стана ясно, че и от БСП няма да се срещнат с държавния глава.  

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
бгн

бгн

28.06.2022 | 16:24

И какви точно консултации са това? Пълна бутафория.Общи приказки и снимки са спомен.Пълен цирк.Да сте чули мнението на Радев за това,което се случва? Няма и да го чуете,защото той чака с нетърпение пак да управлява чрез служебно правителство.А тези от ИТН са му най-близки,защото единственото което правят е да рушат и да водят до служебни правителства.

Отговори
4 2
На крива ракета

На крива ракета

28.06.2022 | 18:25

Космоса й крив. Омръзна ми ПП да не са виновни за нищо и все някой друг им е крив. На дневен ред е президента. Изобщо се държат като слаб ученик, който не си е научил урока. Не зная как е в Харвард, но тук учим децата си първо да търсят причината за неуспеха първо в себе си.

Отговори
1 2
Сърдитко от чичо Стоян

Сърдитко от чичо Стоян

28.06.2022 | 18:51

Все за нещо ще намери да се начумери: ту му млякото горещо, ту пък друго нещо. И задето Петко в къщи често тъй се мръщи - Николинка, Ваньо, Митко викат му сърдитко.

Отговори
3 0
АЙДЕ БЕ

АЙДЕ БЕ

28.06.2022 | 13:02

СЕЛСКИЯ , БОЛШЕВИШКИ ФАТМАК БЪРЗА ДА НАПРАВИ ФАТМАШКО , СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО И ДА НАЛАПА ЧУРКАТА НА ПЛЕШИВОТО БОТОКСОВО ДЖУДЖЕ - КАпутин.

Отговори
11 13

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?