1553

Премиерът към протеста: Чакам ви в Раднево

Премиерът Николай Денков отправи нова покана за среща към протестиращите миньори и енергетици, съобщават от правителствeната пресслужба. 

В текста се посочва, че той ги кани на разговор за конкретните стъпки на енергийния преход във въглищните региони Стара Загора, Перник и Кюстендил утре, 3 октомври, в 11:00 часа в административната сграда на "Мини-Марица Изток" ЕАД в Раднево.

Писмото, подписано от премиера, е адресирано до повече от 30 представители на синдикатите на национално, регионално и локално ниво в трите области и в предприятията, засегнати от плановете за излизане на България от въглищната енергетика. 

В срещата в Раднево ще участват също министри от правителството, които имат отношение към темата. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
mexx

mexx

03.10.2023 | 02:14

Искате ли нови усещания в SEX? ****Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами ------ https://min.lc/medbg

Отговори
0 0
инж. Петров

инж. Петров

02.10.2023 | 19:54

Академик Денков, аз съм само един много прост електроинженер, а вие сте АКАДЕМИК! Да, но на мен ми е пределно ясна ситуацията с Тецовете и Мините, а на вас май не е! Не може вие и вашите пародии на министри и зам.министри да командорите, да заплашвате, да се подигравате, да тропате с юмручета от бюрцата и да се криете като мишоци! Става дума за хиляди семейства и съдби! Професиите на Миньора и Енергетика са едни от най-тежките - трудни, отговорни и опасни! Един миг невнимание може да коства живота на стотици! Вярно е, че Безхаберието и Безотговорността на Властимащите от 33 години насам доведе до сегашното положение! Тъжното е, че сте от месеци, но вие ще отнесете последиците от натвореното (по-точно стореното) от Стоянов, Костов, Шиляшки, Р.Овч., Симеон Незнамкойси, Първанов, Станишев, Кунева, Плевнелиев, Боко Б., Д.Добрев, Теменужка Петкова, и другите недоразумения на Р.Радев! В историята на Енергетиката на България тези имена ще останат като нейните унищожители! Не оставяйте своето име до техните! Синдикатите КНСБ и Подкрепа са жалка пародия на Полския "Солидарност"! Там не е ИСТИНАТА! В момента сте сам срещу хилядите, които СА ЧАСТ ОТ НАРОДА! Който както ви е избрал, така може и да ви смъкне най-безславно от ИСТОРИЯТА!

Отговори
3 9
Дядо Йоцо

Дядо Йоцо

02.10.2023 | 19:29

Значи плъха излезна от дупката? Ама късно е либе за китка.

Отговори
5 9
Пловдив

Пловдив

02.10.2023 | 19:08

Баровец не забравяй че не само работиш за народа на България а и си Българин .

Отговори
5 3
Taq

Taq

02.10.2023 | 22:30

Измет еврейска не работи зз българите а за Сорос и Байдън

Отговори
1 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата