46

ПП: Теодора Генчовска е засекретила протокола със Скопие

От „Продължаваме Промяната” излязоха с позиция относно преговорните документи, двустранния протокол между Република Северна Македония и Република България.

„Бихме искали да ви уведомим, че след консултация с Комисия по Външна политика тези документи в момента не могат да бъдат предоставени на широката публика. Министър Теодора Генчовска е входирала документите с гриф за достъп „За ползване”, което ограничава кръга на хората, които могат да ги прочетат”, заявяват от партията.

„Призоваваме министър Генчовска да свали секретния гриф. Призоваваме също МВнР в най-кратки срокове да пристъпи към подписване на договорения от министър Генчовска двустранен протокол - очакване, публично обявено и от външния министър на Северна Македония Буяр Османи”, се казва още в позицията на ПП.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Лъжат ни,

Лъжат ни,

21.06.2022 | 14:48

Лъжат ни, че уж спазват някакви закони, но тези са маскирани притворни лицемерни нискообразовани хулигани, които пет пари не дават за никакви закони, дори и за закона за земното притегляне!!! Трябва да прогледнем за това с какви хора си имаме работа! Ако те предизвикат ядрена катастрофа, отговорността няма да е само тяхна, защото ние сме ги оставили (позволили сме им) да вземат съдбоносни за нас решения!!!

Отговори
2 3
Лола

Лола

21.06.2022 | 13:24

Тази женица не знае, на кой свят е. Дискутира, одобрява, засекретява , след което вдига пушилка за последствията от собствените си действия...като разбира се, не е осъзнала дори това.

Отговори
11 2
222

222

21.06.2022 | 13:22

дебили американски, нали това искаше опозицията, да се гледа на закрито заседание протокола, но лалугера минчев отказа и сега ревете че бил махнат, защото не изпълнява закона. тези от пп са пълни наглеци

Отговори
10 8
Жоро

Жоро

21.06.2022 | 12:51

един журналист от скат я оприличи на лелка от женския пазар, напълно го подкрепям

Отговори
11 4
Разумен

Разумен

21.06.2022 | 12:43

Ганчовска стана за резил!

Отговори
11 2
То има ли някой от тях да не е станал резил

То има ли някой от тях да не е станал резил

21.06.2022 | 16:25

Боже какви продажници за долари ни управляват. Щели да ни освободят от руската зависимост така ли. Русия е страна търговец предлага с тока който не му харесва да не я купува. За какви зависимости ни лъжат продажниците. Мръсниците живи не закопават литър бензин 3:50 егаси държавата.

Отговори
2 3

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?