46

ПП не отидоха на консултации с президента Радев

От парламентарната група на "Продължаваме промяната" заявиха, че техни представители няма да успеят да участват в насрочените за 13 часа днес консултации от президента Румен Радев с представители на формацията. 

В президентската институция е получено писмо от парламентарната група, с което информират за невъзможност да присъстват на разговорите. Причината е, че в момента има заседание на бюджетната комисия, предаде БНР.

Предстои да бъде определен друг ден, в който да се проведе отложената днес среща на президента с представители на парламентарната група на „Продължаваме промяната“, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Консултациите на държавния глава с останалите парламентарни групи ще се проведат съгласно обявената вече последователност. Втората среща на президента днес е насочена в 14,15 и с представителите на ГЕРБ-СДС. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
новата и старата мафия

новата и старата мафия

27.06.2022 | 13:51

Защо на избори "купуването и продаването на гласове е престъпление", а на депутати - не? Очаквам, след следващите избори да ни управлява коалиция ПП-ГЕРБ-ДПС. Така, старата и новата мафии ще се обединят срещу народа си!

Отговори
11 2
Арман Гъзибъзикян

Арман Гъзибъзикян

27.06.2022 | 13:50

Честито драги съграждани тези дето гласувахте за ПП това се вика убождане по харвардски наместете си удобно кочана в дивия и чакайте благоденствието което ви обещаха

Отговори
15 1
Иван

Иван

27.06.2022 | 13:04

Докато Кирчо Ментето и Фатмака се надлъгват и си правят номера от селски вечеринки ние плащаме сметката.

Отговори
19 5
И много правилно!

И много правилно!

27.06.2022 | 12:59

Русия изпадна в дефолт по външния дълг за първи път от 1918 година, след като не успя да плати дължимите лихви на инвеститорите вчера, пише Ройтерс. В понеделник изтече гратисният период за плащане на около 100 милиона долара лихвени плащания, дължими още на 27 май. Миналата седмица Москва едностранно обяви, че ще премине към обслужване на своя държавен дълг от 40 милиарда долара в рубли, но предстои да се види дали тези условия ще бъдат приети или ще започнат процедури за неизпълнение срещу Русия. Според "Блумбърг" "това е мрачен знак за бързото превръщане на страната в икономически, финансов и политически парий", тъй като "валутните резерви на централната банка са замразени, а най-големите банки са откъснати от световната финансова система".

Отговори
12 6
212

212

27.06.2022 | 15:51

Дефолт само в главите на дебилите от сащ и ес, да си вземат кредитите от запорираните милиарди в банките, ако не ще духат супата кредиторите

Отговори
2 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?