2374

ПП и ДБ заедно на изборите? Казват след седмица

Според Радослав Рибарски след включването на азерския газ цените ще паднат

Окончателно решение за бъдещо съвместно явяване на изборите на "Продължаваме Промяната" и "Демократична България" не е взето. Обсъждаме в Национален и Изпълнителен съвет и това решение предстои да бъде обявено може би следващата седмица. Това каза пред bTV бившият шеф на парламентарната енергийна комисия и ексдепутат от ПП Радослав Рибарски.

По думите му, трябва детайлно да се следят социологическите проучвания.

"Настроенията в този период са едни, преди изборите са други, така че ние ще вникнем в реалните цифри, ще видим какви биха били ползите, но трябва да гледаме чисто политически как би седяла една формация след изборите и в парламента", коментира Рибарски.

По повод газовата криза той обясни, че интерконекторът с Гърция е завършен. Чисто документално трябва да приключат последните дейности по издаване на акт 15 и 16, добави бившият депутат от ПП. По думите му при включването на азерския газ цените ще бъдат по-ниски.

Цените по този договор са значително по-ниски, те като бъдат добавени към микса в пълния обем от над 1 млн. куб. м. годишно, ще дадат значително намаляване на цената в микса, който генерира "Булгаргаз", обясни той и изрази надежда за пускането на интерконектора още първите седмици на септември.

Строителните работи и тестването на самия газопровод са проведени, там има газ и той може да бъде ползван, каза Рибарски.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Те сега

Те сега

14.08.2022 | 07:42

Според фазата на луната и астрологичните прогнози,ще решават заедно ли ще са с ДБ или не..анкети чакали..И заедно да се кандидатират,нали само като са вътре и ще почне пак 2-ра серия пазарлъци,договорки и сценарии-на кой колко и какво да дадем и изядем..Ще има пак от същото.Смешни лъжци и нагаждачи,лапачи.Хич и не влизайте,ни едните,ни другите!Погром,тотал щета сте!Звездите го показаха.Спуснахме Космически референдум “кой е най-тъп,лъжлив и крадлив”.Е,вие сте,спечелихте го.

Отговори
5 2
Да,!

Да,!

13.08.2022 | 18:44

Разлаяхте хибридните мекерета, браво! Смятайте ако решите да се явите заедно, какъв рев и какво скимтене ще настане...

Отговори
4 2
сем

сем

13.08.2022 | 16:49

Да си знаят от сега-никакво гласуване за нито една от тия партии,ако са заедно! Вонят от километри,когато са на куп!!!!

Отговори
5 3
ЖЕКО

ЖЕКО

13.08.2022 | 13:58

АКО ИСКАТЕ ЕВРОФАШИЗМА В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ВЪРНЕ ГЛАСУВАИТЕ ЗА ТЕЗИ ИЗРОДИ

Отговори
8 3
некъпани соросояди

некъпани соросояди

13.08.2022 | 13:34

Какво да казват, тия казват каквото им кажат от американското посолство!

Отговори
7 3

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?