49

Починалият адвокат - ментор на „Промяната“, смъртта му е озадачаваща

Починалият 58-годишен адвокат Асен Джингов е не само един от най-известните и богати у нас, но и свързан пряко с „Продължаваме промяната“. В кантората му са работели Лена Бориславова и Никола Минчев. До услугите на дружеството е прибягвал редовно Кирил Петков, както и много други известни бизнесмени. Дружеството на Джингов беше замесено в скандал по времето на служебния кабинет на Янев, в който Петков беше министър. Тогава Лева Бориславова сключва договор с адвокатската кантора за обслужване на Българска банка за развитие. Според политическите съперници – срещу веизгодна цена.

Според наши източници Джингов е починал по нелеп начин в имението си в Бистрица. Той е бил намерен паднал в пълна с вода шахта. Озадачаващо е какво е правил там адвокатът, който има персонал за всичко.  Къщата и дворът са опасани от камери и със сигурност има запис на случилото се. Всичко е било иззето от полицията.

Асен се е радвал на отлично здраве и бил в добро настроение напоследък, признаха негови познати. Готвел се за плаване в Гърция и не подсказвал за проблеми. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
комунист

комунист

29.05.2023 | 22:19

ПП -ДБ са новите експлататори на българския народ, с американските си господари!

Отговори
16 7
Мехлем за душата Българска православна

Мехлем за душата Българска православна

29.05.2023 | 17:55

Един чииииифут по малко.

Отговори
10 27
познал

познал

29.05.2023 | 17:32

Ами *глътнал вода* в подходящ момент,горкия.......

Отговори
22 17
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

29.05.2023 | 17:11

убит или самоубит така действа мафията

Отговори
31 9

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?