46

Пловдивски кадър стана зам.-директор на БАБХ

Пловдивски кадър поема длъжност по високите етажи на властта. Със заповед на министър-председателя Гълъб Донев на длъжността заместник изпълнителен директор на Българската агенция по безопасност на храните е назначен д-р Иван Шиков, съобщиха от правителствената пресслужба.

Към този момент д-р Шиков е бил директор на Областната дирекция по безопасност на храните – Пловдив. Той има богат опит в сферата на лечебната и профилактична дейност по опазване здравето на животните. По образование е магистър по ветеринарна медицина.

Все още не е ясно кой ще заеме мястото му в Пловдив.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Доктора_ком

Доктора_ком

23.10.2022 | 23:35

Аз работя в БАБХ и мога да ви кажа, че тези , които пишат коментарите под статията си нямат никаква представа от това какво става в БАБХ, а коментират чули-недочули градски легенди предавани от уста на ухо. Всеки с диплома за ветеринарен лекар, агроном или инженер може да кандидатства и да влезе в системата без никакви връзки, дори напротив, търсят се млади, амбициозни и глупави хора, които да работят за минимална заплата ( под 1000 лв чисто), за да могат да се попълнят "дупките" особено за отдалечените райони ! На конкурсите , особено последните, за едно свободно място едва се намираха кандидати. И това е трайна тенденция през последните четири години. Никой нормален вишист учил 6 години няма да иде да дава подкупи или агне, за да стане инспектор за тези пари. Текучеството е голямо и няма желаещи за работа в тази сфера. Средната възраст на инспекторите е 60 години и те си треперят за местата, защото напуснат ли, няма къде да идат! А за тези "подкупи" всеки сам си отговаря за действията пред икономическа полиция и това за бързото забогатяване е само в "главите" на коментиращите.

Отговори
0 0
Сън

Сън

14.10.2022 | 05:55

Там празно няма !най -големите далавераджии са шефовете на тая служба.. Да почнем от д-р Заро...оня с ушните марки на 5000 агнета дето ги подготви за износ уш от България пък те блееха на румънски! Далаверата се готвеше барабар с Миро Найденов,той беше боса! След него мадам Теодора севова... Крадоха с гъ.зо.вете си безнаказано и тъпата в лукс от келепирец днес: Коли,жилища,почивки,лукс! Кой и кога ще ги барне тия двамата предци...за щателни проверки на доходите... Сега пък тоя ...

Отговори
16 0
така Е   ?

така Е ?

14.10.2022 | 09:50

Д-Р ЗАРО СЕ КАЗВА СВЕТОЗАР ВЕСИЛЕВ КОЙТО ТЪНЕ В ЛУКС ВЪВ ВИЕНА....ОТ ГОДИНИ... И ГО НАСЛЕДИ МАДАМ СЕВОВА ТЯ СЪЩО СЕ ПОТОПИ В ЛУКС НА МЕСНА ПОЧВА....АПАРТАМЕНТИ НА КУБИЦИ НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕНИ ОТ А - Я...АВТОМОБИЛИ ПОЧИВКИ ...С ЕДНА ЗАПЛАТА САНКИМ.... ЩЕ СЕ НАМЕРИ ЛИ НЯКОЙ НАИСТИНА ДА ГИ ПООГЛЕДА ТЕЗИ ПЕРСОНИ ДА ВЪЗНАТ ЗАРКО У ДОМА И ДА ГО ПРАТЯТ В САДОВО ОТ КЪДЕТО Е А ДОРА В ХАРМАНЛИИ...

Отговори
14 0
Сиси

Сиси

13.10.2022 | 19:59

Най-подходящият е Пламен Моллов. Доказано може да пренася и връчва "документи". С ластици в папки.

Отговори
14 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?