46

Петков след срещата с БСП: Диалогът продължава!

Навлязохме в детайли на всичките стъпки, взети от всички институции. Първият страх, който дойде, е че съм взел еднолично решение. През март има доклади - след това има три сериозни доклада от ДАНС, след това има Междуведомствена група в МВнР.  Цялата институционална машина е работила по този въпрос от дълго време. Единствената грешка, която може би допуснах, е комуникационното представяне на събитието - то трябваше да си излезе от институциите, които са работили по това нещо, а не да излезе грешната опорка, че аз съм взел еднолично решение. Хубавото е, че диалогът продължава. Това заяви премиерът в оставка Кирил Петков след среща с ПГ на БСП.

"Най-важният фокус в България е икономическото състояние и антикорупционната тема. Цялото внимание на обществеността се фокусира върху изгонените служители на руското посолство", заяви Петков.

"Трябва да избегнем кризисна точка, която не е от чак толкова значение. Остават 43 служители на руското посолство", посочи той.

"Диалогът продължава, защото основните рискове са много по-големи, отколкото кои институции са работили и взели това решение. Няма правителство, при което информацията от докладите да не вземе такова решение", заяви Петков и допълни, че са се върнали към важните теми за обществото.
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
Роки

Роки

30.06.2022 | 13:38

Диалога продължава без Киро! Бай-бай!

Отговори
0 0
"Диалогът продължава "

"Диалогът продължава "

30.06.2022 | 11:55

БСП не отстъпва! Преговори с Кирил Петков няма да има .

Отговори
1 0
Браво Кириле!

Браво Кириле!

30.06.2022 | 09:59

Чисти здраво хибридната отрова!!! Чисти плевелите, които задушават майка България!

Отговори
3 3
Браво на смешника

Браво на смешника

30.06.2022 | 12:09

Най умее на Ленчето под полата да “чисти” паяжините. За нищо друго не става!

Отговори
0 0

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?