71

Пеевски за изборите 2 в 1: Всичко е в ръцете на ПП-ДБ! Да се овладеят

Всички министерства са на ПП. Цялата власт е тяхна. Борисов и ГЕРБ имат само едно министерство и не мога да разбера желанието на ПП-ДБ да им го вземат, заяви председателят на парламентарната група на ДПС.

 

"Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) трябва да се овладеят и да разберат, че не може да се случва, каквото и както поискат и да се научат, че писаните неща трябва да се спазват. Всичко е в ръцете на ПП-ДБ, да изпълнят това, което е записано".

Това заяви в Народното събрание председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски.

"Призовавам партиите, направили това правителство, да седнат заедно. Всички министерства са на ПП. Цялата власт е тяхна. Борисов и ГЕРБ имат само едно министерство и не мога да разбера желанието на ПП-ДБ да им го вземат", каза още Пеевски.

"За страната не е добре избори две в едно, за ДПС е добре - ние сме готови. За мен не трябва да тласкаме държавата в тази криза.

Председателят на ПГ на ДПС бе категоричен, че не иска да се счупи сглобката. Според Пеевски, ако някой счупи сглобката, това ще е дело на ПП-ДБ.

"В името на България ние сме готови това да не се случва", поясни той.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Борисов,Пеевски и Атанасов с извънредно предложение след скандала с ру

Борисов,Пеевски и Атанасов с извънредно предложение след скандала с ру

10.02.2024 | 10:22

Руската схема у нас. https://demokrat.bg/archives/37460

Отговори
1 0
Пловдив

Пловдив

09.02.2024 | 15:19

Всичко свинчо да се разпада , там кратуната , кирчо , коко.рчо , ти свинчо , соколи разни , корнита , възроденци в килия запор на активите ви избори 2 в 1 тогава може да се стабилизира държавата .

Отговори
4 0
Ние пък искаме да се счупи,за да се махнат най-после тия пиявици ПП-та

Ние пък искаме да се счупи,за да се махнат най-после тия пиявици ПП-та

09.02.2024 | 11:19

Достатъчно кръв и пари източиха от народа.Стига мошенгии и розови сънища от сбърканите ПеП(Д)еруги.Вън от политиката ни завинаги!!И да си понесат последствията,да падне чадъра!

Отговори
12 6
До комунягата

До комунягата

09.02.2024 | 14:45

За вас е ясно , че щом нещата потръгнат малко , е по-добре всичко да се счупи. Затова сме на това положение. Мръсна болшевишка сволоч.

Отговори
1 5

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?