1553

Пеевски се поклони пред родните пилоти

Сигурността на хората е първостепенен приоритет. Благодаря на пилотите на правителствения “Ербъс” за смелостта, заяви депутатът от ДПС Делян Пеевски.

"Благодаря за бързата и адекватна реакция на вицепремиера Мария Габриел и министъра на транспорта Георги Гвоздейков, които заедно с ръководството на Народното събрание направиха необходимото, българските граждани, блокирани след терористичното нападение срещу държавата Израел, да се приберат у дома невредими", коментира Пеевски.

"Поздравявам за смелостта и изпълнението на дълга пилотите от Авиоотряд 28, които днес летят с правителствения “Ербъс” за тази мисия в опасна военна зона", допълни депутатът от ДПС.

По думите му във време на криза реакциите на институциите са от ключово значение за гарантиране на сигурността на хората. Това е първостепенен приоритет на властта.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Има ли ръководство територията?

Има ли ръководство територията?

08.10.2023 | 23:41

Кой е Делян Пеевски, че изразява благодарности? В т.ч.и на Външния министър ! Има нещо сериозно сбъркано в цялата тази ситуация. Бих се изразил в стил Асфалт паша - държавата е счупена. И то - не от днес, а откакто на хоризонта се появи ОПГ ГРОБ.

Отговори
3 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?