71

Пеевски: Рашков има място само по трапезите, не и в политиката

"За този човек ДПС първо е казало всичко - няма място в политиката, ясно е на всички. Видяхме къде има място - по трапезите със седналия пудел до него, който сигурно преди това му е напълнил джобовете с пачки." Така лидерът на ДПС Делян Пеевски се изказа за бившия МВР министър и настоящ депутат от ПП-ДБ Бойко Рашков в кулоарите на парламента, пише "24 часа".

Вчера Рашков направи кратко изявление пред парламентарната комисия за скандала в митниците и напусна без да отговаря на въпроси на депутатите. 

Стефан и Марин Димитрови са носили на Бойко Рашков информация за купуване и продаване на гласове в област Хасково. Това обяви той в парламентарната комисията, която се занимава с корупционния казус в митниците.

"Никой не поставя въпроса този човек защо е дошъл при мен. На 28 май 2021 г. го видях да първи път. Това е поводът да дойде", каза Бойко Рашков в комисията в парламента и показа сигнала, който Марин Димитров е подал по старо дело за подкуп за Мирослав Найденов. Всъщност сигналът е срещу Бойко Борисов.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?