49

Отцепниците от ИТН със свой политически проект, ще участват на изборите

Напусналите партия "Има такъв народ" правят гражданско движение и ще участват на следващите избори. Това съобщи в ефира на Нова телевизия независимият депутат Николай Радулов.

Според него тази стъпка е необходима, за да се отговори на очакванията на избирателите и хората от площадите. Радулов съобщи, че отцепниците от ИТН са започнали с подготовка за предсрочен вот.
Още в неделя най-напред спортният министър в оставка Радостин Василев намекна, че ще има свой политически проект. Вчера пред bTV Николай Радулов повдигна завесата, че този проект не е само негов, но и на всички отцепили се от ИТН.

 Радулов коментира и информацията, че на предишни избори е бил принуден да се откаже от депутатското си място в услуга на лице, близко на Орлин Алексиев.

„Аз бях втори в листата и влизах в парламента. С мен се проведе разговор - ако това не е от особено значение, бих ли отстъпил мястото си. Тъй като се виждаше, че онова НС ще е с малък срок, се съгласих. Не знаех кой е човекът и че е свързан с Орлин Алексиев. Сега разбрах”, допълни той. Разговора провел с Тошко Йорданов и Виктория Василева.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
И да бъдат разпнъти на Кръста вместо Христос

И да бъдат разпнъти на Кръста вместо Христос

12.07.2022 | 20:22

Аз със удоволствие върховно ще гласувам против тези Юди Щото така ме е учил Господ

Отговори
0 0
Анонимен

Анонимен

12.07.2022 | 15:34

Явно, много им се иска да бъдат в следващия парламент и на министерските кресла, но те вече доказаха, че полза от такива като тях няма! България има нужда от кадърни и честни политици, а не от нови партии на отцепници и изменници!!!

Отговори
13 1
Анонимен

Анонимен

12.07.2022 | 15:23

Отцепниците и изменниците у нас каквото и цели да си поставят, каквото и да направят, където и да отидат, за масовия избирател си остават неблагонадеждна и незаслужаваща никакво доверие пасмина!

Отговори
20 1
Нали нямаше

Нали нямаше

12.07.2022 | 15:21

Да правят нищо . Предател веднъж , предател за цял живот. Гелчето нещо си е повярвало . Явно го боли ,че друг тъпче жена му .

Отговори
19 1
Роднина

Роднина

12.07.2022 | 15:17

Даже и аз няма да гласувам за тия шмекери

Отговори
17 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?