1553

От суеверие! Кандидатът на Слави за кмет на София не гледа концертите му

Любопитна история разказа за „Марица“ поетът и сценарист Ивайло Вълчев, който изненадващо беше издигнат за кмет на София от ИТН. Заради гаф отпреди 30 години той никога не гледа концерт на Слави Трифонов от публиката. Бургазлията винаги стои зад сцената.

„Раздавахме „Ку-Ку награди“ през 1992 или зимата на 1993 година. Аз бях новобранец в екипа. Заведох на концерта в НДК сегашната ми съпруга, тогава гадже, за да се похваля колко голяма работа съм - разказа с усмивка Вълчев. - Трябваше Слави и Зуека да изпълнят песента „Дулсинея“ по мой текст, с което бях много горд. Всъщност бяхме трима души зад текста, но темата е друга -  продължи той. - Сядаме сред публиката, наградите вървят. Дойде ред на „Дулсинея“ и… Слави забрави текста.

Пееше само Зуека. Слави припяваше „На, на, на“. Слава богу, имаше много записи на репетициите, та поне нещо монтирахме за излъчването по телевизията. Но оттогава не искам да чуя за наш концерт, в който съм сред публиката. Дори са ме молили от балета или от бенда да взема телефоните им, за да ги снимам, но категорично отказвам. То и зад кулисите е интересно, но после реално разбирам как е минало, като гледам повторение по телевизията“, добави още депутатът от ИТН.

Самият той обича да има истинско дърво, когато му се налага да „чука на дърво“. „Не мога да се оплача тук, в Партийния дом, където сега е парламентът. Строена е с много истинско дърво - не пропусна да се пошегува Ивайло Вълчев. - Иначе при гласуване партийни суеверия нямаме, ИТН не се съобразява със звездите“, отсече талантливият поет.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Погнусен

Погнусен

22.09.2023 | 13:13

Те не са и за гледане.

Отговори
5 0
lostop

lostop

22.09.2023 | 11:46

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами!!!: ----- https://marketl.ink/biocom

Отговори
0 4
Додо

Додо

22.09.2023 | 11:28

И този се кандидатира за кмет,алчен изр

Отговори
3 2

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?