46

Новият шеф на "Български пощи" провери как се изплащат пенсиите

Още в първия ден на изплащане на пенсиите новият главен изпълнителен директор на „Български пощи“ Богдан Теофанидис поиска лично да се увери, че създадената от новото ръководство организация работи. 

Както вече бе съобщено, заради технически затруднения, причинени от кибератаката по системите на „Български пощи“, пенсиите и този месец се изплащат по списъци по ведомост и по настоящ адрес, регистриран в НОИ. За да не се допускат грешки, предоставените от НОИ списъци внимателно се проверяват.

Направената проверка в ранния следобед установи, че традиционните сутрешни струпвания са преминали и работният ден протича спокойно.

Богдан Теофанидис разговаря както със служителите, така и с клиентите на пощенските клонове. Служителите на станцията споделиха, че макар и по-бавно,  се справят с изплащането на пенсиите и увериха, че всеки пенсионер ще си получи пенсията. От името на новото ръководство директорът на „Български пощи“ се извини лично на възрастните хора за причиненото неудобство и увери, че правят всичко по силите си пощите да заработят на пълен капацитет възможно най-скоро.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Дима

Дима

09.05.2022 | 20:34

Господин министър, Какво правим с пенсиите на трудноподвижни и болни пенсионери, които живеят при децата си, а не където са регистрирани в нои по местоживеене?

Отговори
1 0
Бъбу

Бъбу

09.05.2022 | 19:28

Само да направя един анало, когато при управлението на Борисов, се срина за ден информационната система на нап или за няколко часа на търговския регистър, то беше вой до небесата, то телевизии, то всякакви медии се надпреварват. А сега вече близо месец пощите не функционират, дядката министър се зъби на всичкото отгоре, ама важното е еконта да върви. И на този фон "независимите" медии си траят. Наистина мисирки.

Отговори
3 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?