2374

Нинова за Истанбулската конвенция: Искаме децата ни да са момче или момиче, а не нещо трето

Винаги ще защитаваме пострадалите хора от домашно насилие, но никога няма да се съгласим в България да има трети пол извън мъж и жена

„Българската социалистическа партия е против Истанбулската конвенция, защото тя е обявена за противоконституционна. Защото срещу нея е българската църква, всички вероизповедания в България, и защото сме за традиционното християнско българско семейство. Защото искаме децата ни да са момче или момиче, а не нещо трето измежду четиринадесет други в един списък. Искаме да сме майка и баща, а не „родител 1“ и „родител 2“.“ Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова от парламентарната трибуна и допълни: „Всякакви внушения и злоупотреби, че госпожа Нинова се е подписала под нещо, което противоречи на това, което казвам, са пълна лъжа“, категорична е тя.

Нинова припомни, че от „БСП за България“ са внесли закон за борба с домашното насилие, който гарантира областни центрове за защита на жени и деца, пострадали от насилие. „Стоим зад това години наред. Винаги ще защитаваме хората, пострадали от домашно или всякакво насилие. Но никога няма да се подпишем и да се съгласим в България да има трети пол извън мъж и жена“, заключи тя.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Кък ша стане

Кък ша стане

27.01.2023 | 19:14

Е не така де Кък да разговаря със Вагииииината си Вагииииин с И как само мазно говори Вагинов Кък омайва със мазното си вагиииииинално слово хиляди милиони стари млади вагиииини Като вазелин за задните части да не фанат запек от лапане

Отговори
0 0
ВЕЧНО и ЗАВИНАГИ ПРОТИВ ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ!

ВЕЧНО и ЗАВИНАГИ ПРОТИВ ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ!

27.01.2023 | 18:17

Тук разни му,датчани,норвежци,шведи,французи и все възможни “меки икаруси”и разни ЛГБТИ-общества удрят не на камък,ами на кремък направо и никога няма да мине в БГ тая простотия с “ТО-детето с неутрален пол”,родител 1 и родител 2 и все там простотии на сексуално би-,моно,и все там недоизяснени или незадоволени индивиди с неясна принадлежност и самосъществуване въобще.Твърдо Християнска вяра,устои и традиционно семейство,както и нормални разбирания за половете,с крайно отричане на всякаква друга “многоцветна”помия,налагана ни от Запада,че и с агресия вече…Аман от нещастни(и сексуално)индивиди!!!

Отговори
13 1
коко

коко

27.01.2023 | 18:11

Ама май обижда един виден представител на една клепто-партия!

Отговори
3 0
НикогаВечеСДС-Чума

НикогаВечеСДС-Чума

27.01.2023 | 17:45

Нагла и душевно нечистоплътна Уфсъ !

Отговори
1 9
Хм…

Хм…

27.01.2023 | 17:44

Това, Корнелийо, е въпрос на културни нагласи в обществото. Българинът няма да се промени с нещо написано и подписано от някакви си там. Но вие политиците се храните от това. Ако не бяхте вие, да дуднете постоянно за тази конвенция, да се правите на спасители, нямаше и да я забележим дори.

Отговори
3 2
Да бе,да

Да бе,да

27.01.2023 | 17:40

Туй го кажи на Вагинин,който от малък си е с обратна резба,ама е в Командването ви!

Отговори
6 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?