49

Нинова за боя в парламента: Застанаха екстремисти срещу фашисти

Това, което видяхте, е разруха, дъно, падение. Ние с "БСП за България" стоим отстрани и сме неутрални. Ние нито се кланяме на едно посолство, или на друго. Предлагаме мъже и жени, които да казват "не" и на Изток, и на Запад. Българският национален интерес може да бъде защитаван, стига да има отговорни политици. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на брифинг в кулоарите на парламента.

"Две кохорти се обвиниха в национално предателство - едините, т.нар. евртоатлантици, бяха обвинени в служба на чужди посолства, а другите ги обвиниха в обслужване на интересите на Путин и Русия. Чупиха се очила, късаха се ризи. По същество застанаха джендъри срещу фашисти. Видях доста агресивни дама с непристоен език.  Стигна се до екстремизма на "Възраждане", които искат нахлуване в Народното събрание и да говорят за преврат и контрапреврат, в момент, в който хората имат нужда от сигурност и стабилност", посочи още Корнелия Нинова.

По думите ѝ БСП е единствената партия в тези размирни седмици, която не само постави въпроса, но е свършила работа с грижа за хората.

"Разграничавам БСП от останалите партии в парламента", посочи тя и призова да не бъдат поставяни под общ знаменател с тях.

"Председателят на НС Росен Желязков нанесе пореден удар върху парламентаризма. Не може да блокираш работата на парламента, защото екстремисти и фашисти са се сбили в парламента. Той носи отговорност за това.", заяви Нинова и посочи, че БСП няма място в коалиция на страха, на омерта, на имунитет, коалиция, която иска да спаси Борисов от правосъдие, а от друга страна да удовлетворят "на ламтежите на ПП-ДБ за  власт и  пари", които, по думите ѝ, са предали хиляди хора от площадите заради ламтежите за милиони", изтъкна още тя.
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Малко коректност

Малко коректност

01.06.2023 | 17:27

Всъщност заглавието ви е типична форма на манипулация, зачестила напоследък. Нинова ясно казва "джендъри (каквото и да влага другарката в тази ПРОПАГАНДОНСКА, измислена от КРЕМЪЛ, дума!) и фашисти"!

Отговори
1 0
Дрон

Дрон

01.06.2023 | 11:50

БСП = БКП ! " 16-та република . Предателството на БКП " !

Отговори
3 3
шорошляк - американска

шорошляк - американска

01.06.2023 | 14:32

подлога. 27 република в ЕС сесере. Предателството на шорошоядите!

Отговори
1 2
Не се разбира кои са фа шистите от думите на Нинова

Не се разбира кои са фа шистите от думите на Нинова

01.06.2023 | 11:47

И ако са тези, за които предполагаме, защо напоследък БСП гласува все с тях?

Отговори
3 2

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?