4020

Нинова: Служебният кабинет е политически зависим и е на ГЕРБ

Служебният кабинет е политически зависим и е на ГЕРБ. Изнесената информация от МВР е потресаваща - нито министърът, нито главният секретар трябва да останат”. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, след като служебният кабинет положи клетва пред Народното събрание, 

“За сбърканите промени в Конституцията отговорност носят ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС. В резултат на това имаме политически зависим служебен кабинет. За нас това е кабинет на ГЕРБ”, категорична е Нинова.

Относно събитията в МВР лидерът на БСП заяви, че те подлагат под съмнение честните избори на 9 юни.

“Искаме гаранция за честни избори, каквото трябва ще направим от наша страна, но това което се изнася от МВР е потресаващо”, заяви Нинова, след което уточни, че за БСП е грешка оставането на Калин Стоянов като министър на вътрешните работи.

Това е първият служебен кабинет, който започва с протести още преди полагането на клетва. За нас не трябва и Живко Коцев да остава на поста си главен секретар. Това само по себе си създава напрежение, няма невинни”, коментира Корнелия Нинова. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Нинова,и ти..нещо трябва да кажеш все..стягай се за избори,организирай

Нинова,и ти..нещо трябва да кажеш все..стягай се за избори,организирай

09.04.2024 | 10:56

Си редиците и вътрешните противоречия си разрешете,а не все лесната и вие като ПП да сочите,че някой друг ви е виновен.Некадърността е очевадна за ПП,а във Вашата партия крайно време е да се разберете какво искате и да не прехвърляте навън вина за ваши партийни несполуки.Достатъчно опитен политик си,подреждайте се там и се оправяйте..

Отговори
5 0
Антон

Антон

09.04.2024 | 10:50

Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки:---- https://e.vg/Alkotox

Отговори
0 1

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?