1553

Нинова от името на народа: Никой не иска оръжие за Украйна

Не мисля, че лидерство е да вървиш срещу народа си. Мисля, че лидерство е да го водиш в една посока, в която той иска. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Кърджали, предаде кореспондентът на БГНЕС.

Днес тук нямаше човек, който да не ми каже: не искаме да изпращаме оръжия, не искаме война, искаме мир. Заставаме пред цяла България и казваме – това е волята на по-голямата част от българския народ. Ние изразяваме намерението и желанието на народа, каза Нинова.

Позицията ми няма да се промени, отговори тя на въпрос дали ще напусне правителството ако се изпратя оръжия за Украйна. „Нека да изчакаме коалиционния съвет. Искаме премиерът да ни представи разговорите в Украйна, какво са разговаряли с господин Зеленски, какво е поискал и тогава ще говорим в конкретика“, добави Нинова.

За газа тя поясни, че ще се позове на работодателските организации и заяви, че те искат да се запази сегашната цена на газа, защото иначе ще фалират.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

01.05.2022 | 16:32

Ако се снишиме, войната леееко може да ни позаобиколи? През това време КАСАПИТЕ ще завършат делото си, а на жертвите им вече няма да е нужен даже и един ПАТРОН (по Нинова)!

Отговори
1 0
Мая

Мая

01.05.2022 | 14:32

Добре другарко Нинова. Няма да пращаме оръжие. Войната ще свърши. Митрофанова ще си ръси заплахите, а ние ще и се усмихваме. Само не разбирам кой ви е упълномощил да говорите от името на всички. Има хора, които приведоха по сметка помощи. Има хора, които не понасят Митрофанова. Има хора, които милеят за беззащитните украинци. Има хора, които идскат да се държим като съпричастни европейци и да пратим военно техника колкото можем.

Отговори
1 3
мижитурка

мижитурка

01.05.2022 | 15:00

тогава като искаш война отивай в Украйна! Пача, какво седиш тук?

Отговори
1 1

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?