46

Нинова: Един вот на недоверие няма да ни спре

„Има такъв народ”, „Възраждане”, ГЕРБ и ДПС направиха абсолютен безпринципен сбор, обединени само от това да защитят интереса си. Ще продължим с поведението, което ви е познато в последните 6 години. Изпитали сме цялото жило на този модел на управление. Един вот на недоверие няма да ни спре. Продължаваме!”. Това заяви Корнелия Нинова в кулоарите на парламента след гласувания вот на недоверие, който свали кабинета „Петков".

Тя подчерта, че в следващата една седмица задължително трябва да бъде приета актуализацията на бюджета.

„Искам да обърна внимание преди раздаването на мандати на нещо важно, на което държим от самото начало. Призовавам всички депутати да се стегнат и в следващата една седмица да приемем актуализацията на бюджета. Ако до края на седмицата не бъде приет на 2 четене Законът за ДОО, пенсионерите няма да си получат увеличенията на пенсиите от 1 юли, майките с деца няма да получат данъчните облекчения за деца. Призовавам депутатите за отговорно поведение към българския народ”, каза Нинова.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
комунист

комунист

22.06.2022 | 21:40

Какво общо има тук Русия ,че тези и тази са лъжци, демагози и крадци. Нинова така и не разбра,че крепи фалшиво и проамериканско, семейно правителство. 61% от българите не харесват американците по данни на европейско проучване.Нинова до тук си.

Отговори
5 1
Дии

Дии

22.06.2022 | 20:57

Браво на другарката Нинова. Нея нищо не може да я спре да е руска подлога и да казва на сина си да стоки в Ню йорк. И да къта долари и евро и тя и мъжът й. Но най важна е Русия.

Отговори
6 4
ти като не си руска подлога

ти като не си руска подлога

22.06.2022 | 21:40

що седиш тук сопол, а не си в Ню Йорк?

Отговори
3 0
Дии

Дии

22.06.2022 | 23:07

За разлика от теб съм бил в САЩ и съм живял и работил там известно време. Харесвам САЩ, но съм българин и живея в България. Не съм родоотстъпник и руска подлога. Живял съм и с руснаци и знам много добре какви алкохолизирани боклуци са.

Отговори
0 4
знаеш

знаеш

23.06.2022 | 02:22

филмиран мухльо!

Отговори
2 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?