2374

Нинова: Довечера ще говорим за мандат и правителство ВИДЕО

Довечера на "Позитано" ще имате много ясен и конкретен отговор за съставянето на правителство. Това отговори пред журналисти вицепремиерът в оставка Корнелия Нинова.

Националният съвет на левицата ще заседава днес, за да обсъди предложените от Изпълнителното бюро два варианта за действие спрямо третия проучвателен мандат, връчен им от президента преди седмица.

„За мандат, правителство ще говорим довечера”, заяви Нинова.

Попитана за износа на оръжие, Нинова определи като лъжа твърденията, че такива се изнасят за Украйна.

"До края на мандата няма да бъде свиквана комисията за оръжие. Да, фирмите ще страдат от това, но това ще бъде решението ми", подчерта Нинова с мотива, че така ще се избегнат манипулации.

"Да, комисията е в министерство на икономиката и индустрията. Поне веднъж потърсете онези, които се подписват под тези сделки, направете интервю с шефа на ДАНС, с министъра на отбраната, с министерството на външните, на вътрешните работи", посочи Нинова пред журналистите и добави: "Знам защо се обръщате към мен, знам колко съм неудобна, лъжат".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Не знам

Не знам

26.07.2022 | 22:17

Не знам за какъв мандат и правителство ще говорите,но мандри някакви са ви силно препоръчително необходими..на всичките обсъждащи го там(мандата).По-полезни ще са ви,мандрите..,белким се събудите от вашия собствен буден сън..и прозреете действителността:”хлопна мандалото”,с ваши думи да ви го рекнем..,г-жо Нинова!Достатъчно поработихте всички там дружно с “промяната”,не ви щем повече “услугите”.

Отговори
1 0
Сем

Сем

26.07.2022 | 18:20

Абе, ,,другарко''!!!Когато ви ритнаха от стола,тогава се разшетохте да вършите работа!!!Набийте си го в главите-не ви искаме!!!

Отговори
2 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?