2374

Никола Минчев отново ще е кандидат за председател на НС

Няма да бъде лесно, ако вотът на недоверие не мине. Всеки ден ще е борба за приемане на законодателните решения, но вярвам, че с воля, работа и труд, ще успеем да постигнем добри резултати. Това каза пред БНТ преди дебатите за вота на недоверие председателстващият Народното събрание Мирослав Иванов от "Продължаваме промяната".

Той потвърди, че Никола Минчев ще бъде кандидатурата на ПП за председател на НС.

"Г-н Минчев има пълната подкрепа, моя и на цялата парламентарна група. Той е абсолютно достоен кандидат и си върши прекрасно работата. Вярвам, че ако бъде избран отново за председател на НС, ще я върши с професионализъм и достойнство. Не виждам много опции пред опозицията да предложат човек, който би се справил по-добре от него и който би имал по-високи нравствени, морални и професионални качества", каза Иванов.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Българин

Българин

21.06.2022 | 10:29

https://www.youtube.com/watch?v=sqIUnVHQwqw Една забележителна реч на Никола Минчев на 3 март на Шипка! Под освиркванията на продажните предатели от иZZраждане! Коалицията Газпром на МУТРИТЕ го свалиха от поста Председател на Народното Събрание! Народе????

Отговори
5 1
ЧЕРНОМОРСКА РИБА КИТ

ЧЕРНОМОРСКА РИБА КИТ

21.06.2022 | 10:27

КАКВО И КОЙ СЕ ПРИКРИВА ЗАД ИНСТИТУТА ПО ОКЕАНОЛОГИЯ У ВАРНА? КАКВО ТОЧНО ЕХО ЛОКИРА КОРАБА АКАДЕМИК? КАКВА ДРУГА АПАРАТУРА ИМА ТАМ? ЗА КАКВО? МАЙКА ВИ ДА Е В А ДОЛНА! Г А Д Н А ! БЪЛГАРСКА! С М Ъ Р Т НА БЪЛГАРСКИТЕ П СЕТА!

Отговори
0 5

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?