49

Назначиха нов зам.-министър на здравеопазването

Д-р Петко Стефановски е назначен за заместник-министър на здравеопазването. Това съобщиха от правителствения пресцентър.

Той е възпитаник на Медицински университет –Плевен, завършил е  „Медицина“, Спешна медицина” и „Обществено здраве и здравен мениджмънт”. Придобива научна степен доктор по медицина с научна специалност „Анестезиология и интензивно лечение“. От 2014 година е част от преподавателския състав на катедрата по Анестезиология и интензивно лечение към Медицинския университет - Плевен. Д-р Стефановски е бил дългогодишен ръководител на „Спешно отделение“  в Университетската многопрофилна болница за активно лечение “Д-р Георги Странски“ в град Плевен. 

Д-р Петко Стефановски  има множество участия и получени награди от национални и международни научни конференции. Автор е на голям брой научни публикации и монографии.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
хахо

хахо

06.12.2023 | 03:43

Браво!! Повече операции по-добре!......

Отговори
0 0
ernesto

ernesto

05.12.2023 | 13:44

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://tyny.to/sunex

Отговори
0 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?