49

НA ЖИВО Премиерът Денков отговаря на въпроси във Фейсбук

В началото на новата 2024 г. правителството навърши седем месеца. По този повод и заради наближаващата ротация, министър-председателят акад. Николай Денков ще отговаря на въпроси на граждани и медии на живо.

Прякото излъчване ще започне точно в 9 часа на страницата на Министерския съвет във Фейсбук. Въпроси към акад. Денков могат да се задават предварително в коментарите тук , както и по време на живото излъчване от същата връзка.

След това кабинетът "Денков" ще проведе и редовното си седмично заседание, което ще започне в 10:30. Ще бъде обсъден проект за решение на актуализиране на националната карта на висшето образование в България; доклад за отменяне на концепцията за насърчаване на обучение на софтуерни специалисти; проект за решение за приемане на дългосрочна инвестиционна политика на държавния фонд за гарантиране устойчивост на държавната пенсионна система.

Освен това, кабинетът ще обсъди приемането на дългосрочна инвестиционна политика на Държавния фонд за гарантиране на устойчивост на държавната пенсионна система, както и средносрочна стратегия за инвестиране на средствата на фонда за периода 2024 – 2026 г. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Най

Най

11.01.2024 | 07:06

Най- По.с.раната Нация ! Представлявана от Най-По.с.раните Майчуни на Света!

Отговори
0 0
Мишкаа

Мишкаа

10.01.2024 | 11:47

Еврейгейска

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?